Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ADIM:MERT SOYADIM: DORT YAS : 18 KAC KERE GM LIK YAPTIN:13 KERE SW KURUDNMU : EVET KURUDM 5 KERE HAMACHI GM OLMA NEDENDIM:GM LIGI SEVIYORUM TECRUBELIGIM GM LIK YAPMAYI SEWIYORUM MSN:mrt_drt2006@hotmail.com NOT:BENI SECERSEN MEMNUN KALACAKSIN
Ad:Harun
Soyad:Alaboyun
Kaç Kere GMlik Yaptınız:20-25 kes yapmışımdır en az 15 nu kendi swm de yapdım
Sw Kurdunuzmu:15 tane server kurdum vps de gmlik yapdım arkadaşımın vpsi
Neden Gm Olmak İstiyorsunuz:çünkü ilgilenmeyi ve ilgi görmeyi seviyorum metin2 yi seviyorum bazı gmler vardır kendisi için gm olur ben onlardan değilim ben sadece hizmet için gm olurum
Msn Adresi:handsome_man_68@hotmail.com ( eğer değerlendirecekseniz benle iletişime geçiniz e-mail atabilrisiniz çünki msn m herzaman açık olmaya bilri meillerimi konrol ediyorum
Ayrıca Navicat-Firezilla hakkında oldukça bilgim vardır kendi kurdugum sw ler full türkçeye yakındı ve hcklemeye karşı korumalıydı
Soyad:Alaboyun
Kaç Kere GMlik Yaptınız:20-25 kes yapmışımdır en az 15 nu kendi swm de yapdım
Sw Kurdunuzmu:15 tane server kurdum vps de gmlik yapdım arkadaşımın vpsi
Neden Gm Olmak İstiyorsunuz:çünkü ilgilenmeyi ve ilgi görmeyi seviyorum metin2 yi seviyorum bazı gmler vardır kendisi için gm olur ben onlardan değilim ben sadece hizmet için gm olurum
Msn Adresi:handsome_man_68@hotmail.com ( eğer değerlendirecekseniz benle iletişime geçiniz e-mail atabilrisiniz çünki msn m herzaman açık olmaya bilri meillerimi konrol ediyorum
Ayrıca Navicat-Firezilla hakkında oldukça bilgim vardır kendi kurdugum sw ler full türkçeye yakındı ve hcklemeye karşı korumalıydı
Ad:Ahmet
Soyad:Emre
Kaç Kere GMlik Yaptınız:23kere
Sw Kurdunuzmu:Kurup satiyoruz
Neden Gm Olmak İstiyorsunuz:Tecrubeliyim İlgilenirim
Msn Adresi:
Soyad:Emre
Kaç Kere GMlik Yaptınız:23kere
Sw Kurdunuzmu:Kurup satiyoruz
Neden Gm Olmak İstiyorsunuz:Tecrubeliyim İlgilenirim
Msn Adresi:
Ad:Mustafa
Soyad
emircanoglu
Kaç Kere GMlik Yaptınız:17
Sw Kurdunuzmu:5 kere kurdum
Neden Gm Olmak İstiyorsunuz:insanları eglendırmek eglenmek we kendımı sevdırmek amacli istiyorum userlerle ıyı ılıskı kurup arkadaslık kardeslık yapmaya calısıyorum onun ıcın gm olmak ıstıyorum
Msn Adresi:sempatikky_41@hotmail.com
Soyad
emircanogluYaş:18
Kaç Kere GMlik Yaptınız:17
Sw Kurdunuzmu:5 kere kurdum
Neden Gm Olmak İstiyorsunuz:insanları eglendırmek eglenmek we kendımı sevdırmek amacli istiyorum userlerle ıyı ılıskı kurup arkadaslık kardeslık yapmaya calısıyorum onun ıcın gm olmak ıstıyorum
Msn Adresi:sempatikky_41@hotmail.com
ADIM= Osman Kızılarslan
Yaş=28
Kaç Kere GMlik Yaptın=26defa yptım baya tecrübeliyim 20 kere vpsede görev aldm 2 defa vps kurdum 6 defa hamachide yaptım
Sw kurdunuzmu=evet 2 vps kurdum
Ndn Gm olmak istiyorsunuz = Bu işten Zevk aLıyorum Birilerini Yardım Etmek Beni Mutlu Ediyor!
MsN = yesterday_159@otmail.com
Yaş=28
Kaç Kere GMlik Yaptın=26defa yptım baya tecrübeliyim 20 kere vpsede görev aldm 2 defa vps kurdum 6 defa hamachide yaptım
Sw kurdunuzmu=evet 2 vps kurdum
Ndn Gm olmak istiyorsunuz = Bu işten Zevk aLıyorum Birilerini Yardım Etmek Beni Mutlu Ediyor!
MsN = yesterday_159@otmail.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)