Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Silah +9 ' lamak !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ßéLa_07

Derin yaramızın sahibidir, derin sevdiklerimiz.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
10,503
Online süresi
2d 17h
Reaksiyon Skoru
3,271
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
661
MmoLira
797
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Benim Bu Sitede Yaptığım Çalışmalar Azdır, Fakat Yaptımmıda Tam Yaparım:) Şimdi Size Gene En İyi Anlatımı İle +9 Hack'i Sunacağım. Hiçbir Programımda Virüs olmadığı Gibi Bunda Da Olmayacaktır. Şimdi Anlatıma Geçiyoruz Virüs Tarama Sonuçları Ve Link En Altta Olacaktır.
Anlatımı ßéLa_06'a Aittir Zaten Resimlerin Sol Alt Köşesinde Nickim Yazıyor Alıntı Yapmak İmkansız :)
Öncelikle Oyunumuza Giriyoruz. Sonra Elimizdekini Çıkarıyoruz Ve Programı Açıyoruz. Karşımıza Şöyle Bir Şey Çıkıyor:

Bu Yazı Siteyi Açayım Mı Diye Soruyor. Zaman Kaybetmek İstemiyorsanız Hayır Demeniz Yeterli. Sonra Karşımıza Bir Program Çıktı. Üstünde Yazılar Var. Üstündekiler Bizi Hiç İlgilendirmesin Programın Altında İki Tane Seçim Yeri Var. Neyse Çok Kafanızı Karıştırmayayım Resimle Anlatayım.

Burda Yazanları Uyguladıktan Sonra Oyuna Girip Silahımızı Takıyoruz Ve Direk Seçtiğimiz Silahın +9u Gözüküyor.
İnanmayanlar İçin Video:

İNDİRMEK İÇİN:

VİRÜS VAR DİYENLERE:

RAR ŞİFRESİ: -YOKTUR-

ANLATIMMMMMMMM
--------------------------------

STATUS:BETA
Merhaba arkadaşlar uzun süren arayışım sonunda bir sitede buldum bunu ve sizinle paylaşıyorum.
Kısaca anlatıyım:Bu program cheat engineyle saatlerce yapmaya uğraştığınız şeyleri tek tıkla yapıyor.Buyrun resim:
ry8PsRhH.jpg

Üstte Rüstung yazan yerde:Kriger e tıklayın ve karakterinizi seçin.(mesela ninjaysa ninja samansa shamanı tıklayın) sonra Mönchs PP kısmına tıklayın açılan yer zırhlardır.Giymek istedin zırhı seçin.(En alttaki Kral zırhı olup suanda edilee nin bile giyemediği harika bir zırhtır.Bunu birtek gmlerde görebilirsiniz.
Tıkladıktan sonra sağ tarafta + sını seçin ve an diyin yeşil ışık yanarsa oyuna girin ve zırhınızı çıkarıp takın.
Waffe yazan yerde Schwert e tıklayın ve istediğiniz silahı listeden seçin sonra + sını seçin ve an diyin.Oyuna girin ve silahınızı çıkarıp takın.
UYARI:Oyunda karakterinizi açtıktan sonra programı açın aksi taktirde program açılmaz ve uyarı verir.
Deneyin olmazsa istediğiniz kadar küfür edersiniz kesin çözüm.
Dikkat: mevcut sürümü için programlanmış Metin (31/01/2009)
Buyrun linkler:
Extra link:
Hiçbir virüs vs yoktur.
Beyenirsen +rep beyenmezsen canın saolsun.,

Son düzenleme:
ya ben kullanamıyom ama

acaba nsıl kullanılıyor onu anlatırsın diyer sefer

Tmm Bekleyin Anlatmaya Çalışcam !!

Anlatımını Koydum !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri