Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

programsız en yeni patc da bile çalışan hileler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karakara49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ilk öncelikle sa herkes bunları biliyodur ben bu oyuna yeni başlayanlar için bu hileleri paylaştım

marketen beleşe item alma
önce köy meydanına gidiyoz yani şehire
gerekenler: en az 2 birbirine yakın market
ve markette kötü olmayan itemler:m08::m08:
1. önce bişi alacağımız marketin yanına gidiyoz itemlerine bakıyoz değerli itemler en az 100k dan başlar offf itemler süper ama para yetmiyo pazardaki adamla fısıltı açıyoz onla kanka oluyoz (yapabilir seniz) diyoz ki uffffffff kanka yandaki marketti bi aç bi itemlere baksana diyoz adam bakıyo (yemezse bakmıyo) oraya bakınca kendi itemleri marketi kapatana kadar 0 yang oluyo doldur bitene kadar baktın edvanterde yer yok kötü itemleri yere at hadi size iyi çalmalar..
pc kapatın marketiniz açık kalsın
gerekenler: kablolu modem ve net
1. önce marketinizi açın sonra ya modemin kablosunu çekin ya da kapatma dümesine basın sonra kapatın pc yi keyfiniz ne isterse onu yapın kontrol etmek için pc yi açın m2 ye girin eyer bu karekter açık diyosa zaten satmışsınızdır ama kontrol ettikten sonra olmuş ise kontrol etiğinizde oyundan atmıştır bidaha aynı işlemi yapın..

taktikler ve küçük hileler
yüksek lvl ler (10. lvl den sonra) öldükten sonra çoğu zaman exp kaybeder bunun için şehirde başlamanız daha iyi olacaktır çünkü şehirde başladınızda exp gitmez...

en verimli balık tutma yeri vadide 2. kattan 3. kata (yanlış olabilir hatırlamıyorum 1. ci den 2. ci kattada olabilir) geçerken köprü var oradaki su da dır ordan en fazla pelerin ve boya çıkar...

balık tutarken hani tutdunuzda başınızda ok çıkıyo ya onun geçmesini bekleyin geçtiğinde içinizden sayın 1 2 3 4 5 6 7 8 9 deyin çekin bakın ne olucak...

adam kandırma yolları
para alma
1. adama diyin senin paranı 4 kat arttırıyımmı ewet derse diyinki ama bi katını ben alırım tmm derse eyer adam acemi ise diyinki şu sağ taraftaki
0 a 999999999999999999999 yaz tmm de yaparsa siz de tmm diyin adamın tüm paralarını almış oldunuz adam yksek lvl ise adama ticaret açın güvendiğiniz böle kandıracanız adamdan daha yükse lvl olan bi arkadaşınıza götürün o adam tehtid etsin eyer vermessen seni hem gm ye sölerim sölemeden öncede şifreni ve ıd ını kırıp senin adamı zalim yapıp soyarım desin adam yola gelsin hemen para kaptınız

2. adama diyin sana bi hile öğreteyimmi tmm derse ticaret açın sağ taraftaki 0 a 999999999999999999999999 yaz paran kopyalansın diyin ewt de diyin ewt desin sizde diyin tüm paralarını aldınız

+ repppp gönlünüzden ne koparsa bi de 1. cisi hariç çoğu alıntıdır adam kandırma benim buluşumdur lütfen bi de bunlar ne kadar patch gelse bile çalışır

lütfen gm ler adminler şu metin 2 deki lag problemini çözünüz benim pc donuyo net de smail

imzam
--------------------------------------------------------------------------
ateştir imzam pc dir sigortam metin 2 dedir hep kafam:ka24::ka24:

arkadaşım başının şiişme nedeni sesli okumandır veya hızlı okumandandır :d

imzam
--------------------------------------------------------------------------
ateştir imzam pc dir sigortam m32 dedir hep kafam:ka24::ka24:

süppppppppppperrrrrrrrrrr bu hileler 4 4lük varya helal olm sana repini veriyorum olm varya seni alllah gönderdi tam istediim hileler bunlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri