farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Marketteki Yeni itemlere baktım da....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 855

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yeni uygulamayla gelen itemlere baktım da. Gerçekten sağlam bir çar çıkarmak çok zor. Suralar için item baktım fakat surada olması gereken büyü hızı, zeka, yarı insan ve savunmayı bir arada tutturmak imkansız. Örneğin: zekalı bilezik hiç yok.Full zeka ve yarı insan dizilmiyor. Büyü hızı yok galiba. Savunmayı ve biraz da olsa atağı bir arada bulundurmak için çifter almak gerekiyor resmen itemleri.

Bence kesinlikle yeni itemler eklenmeli ve her karakterin itemleri kategorilendirilmeli. Bu şekilde market kalcaksa yenilere büyük haksızlık derim.

Eskilerden biri olarak söylüyorum sadece :)

Gelen gideni aratıyor.D

Kesinlikle katılıyorum. Her karakterin kendine has özelliklere ihtiyacı var ama yeni markette böyle özellikler bulundurulmamış.

Yeni uygulamayla gelen itemlere baktım da. Gerçekten sağlam bir çar çıkarmak çok zor. Suralar için item baktım fakat surada olması gereken büyü hızı, zeka, yarı insan ve savunmayı bir arada tutturmak imkansız. Örneğin: zekalı bilezik hiç yok.Full zeka ve yarı insan dizilmiyor. Büyü hızı yok galiba. Savunmayı ve biraz da olsa atağı bir arada bulundurmak için çifter almak gerekiyor resmen itemleri.

Bence kesinlikle yeni itemler eklenmeli ve her karakterin itemleri kategorilendirilmeli. Bu şekilde market kalcaksa yenilere büyük haksızlık derim.

Gelen gideni aratıyor.D

Süper ötesi bi konu . Adam gibi 1 tane çar çıkmaz bu itemlerle ya valla para yatırcaktım itemleri görünce vazgeçtim . :ka24:

Katılıyorum Kimsenin İstediği İtemleri Bulacağını Sanmıyorum Fakat Böyle Uygun GÖrüldüyse Böyle Olacaktır Belki Daha Güzel Olur Oyunda Hiç Damage Yemeyenler Felan Olmaz En Azından...

Gelen gideni aratıyor.D
item bildir yeri olsun ordan isteyen ne istedigini bildirse bu sekilde çok kötü olmuş market sayfası.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri