romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

sura efsunları dizimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skarpin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 765
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skarpin

Level 7
TM Üye
Konular
339
Online süresi
33m 22s
Reaksiyon Skoru
192
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
172
MmoLira
17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

PHP:
meraba arkadaşlar bn yaklaşık mt2 yi 5 yıldır oynuyorum 1 yıl mt2 tr oynadım suram vardı ve sıkılamya başladım pvplere  geçtim ve 4 yılda pvplerde sura efsunları nasıl olmalıdır sırrını çözdüm ve sizlerle paylaşmaya karar verdim aşada

Zırh:Büyü hızı/Hp/Büyüye karşı dayanıklılık/Ateşe karşı dayanıklılık/5. efsunuda sölim pvpde olmayabilir ama bn çoğu pvpde var diye biliyorum/Kılıç savunması/
neden kılıç diyeceksiniz pvplerdede çoğu karakter savaşçı ve kılıç kullanıyor ama size kalmış
Silah:/kritik/çünkü suralar büyü kullanır kılıç değil büyülü silahsanız skilleriniz delici yapın/büyü hızı/zeka/çeviklik/çeviklik yaptık çünkü çeviklik statüde hedef alma şansını artırır silahımıza kritik eklemiştirk kritik olasılığını yükseltecek/5.efsun ise ne gelirse önemli deil
Kalkan:kalkan en önemli itemlerimizdendir gelecekler/yaşam enerjisi/ neden çünkü yaşam enerjisi savunmayı artırır savunma çeviklikiği artırır ve kritik olasılı daha çok gelir yukarıda sölemiştim/zeka/yarı insan/ diğerleri önemli deil
Ayakkabı:/Hp/Kritik/Savunma/Kritikle savunma birlikte olrsa size kimse bişi yapamaz
Kolye:/Hp üretimi/ neden çünkü adam size sersemletme vurdu bu arada adam size sürekli vuruyor ve can iniyor ama hp üretimi getidinizde can inmesi  yüzde elli düşücek kolyeye savunmada getirin bıcak kılıç gibi ozaman sizi yatıramazlar
Küpe:/Yarı insan/Savunma/Cenetin gözü küpeyi öneririm kritik veriyor 
Bilezik:/Yarı insan/Hp/Büyü savaunması/Ateşe karşı dayanıklılık/ Neden ateş çünkü bir sura ile vs attınızda atteş hayaleti işi bitiriyor skillerle
Kask:/Büyü savunması/Zehirlenme değişimi çünkü ninjala vs attınızda size zehirli buutu çaktında işlemiyor/Yarı insan/Ateş danıklığı
Benden bukadar umarım beğenmişinizdir

Indexde Mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri