- Konular
- 339
- Online süresi
- 33m 22s
- Reaksiyon Skoru
- 192
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 172
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
PHP:
meraba arkadaşlar bn yaklaşık mt2 yi 5 yıldır oynuyorum 1 yıl mt2 tr oynadım suram vardı ve sıkılamya başladım pvplere geçtim ve 4 yılda pvplerde sura efsunları nasıl olmalıdır sırrını çözdüm ve sizlerle paylaşmaya karar verdim aşada
Zırh:Büyü hızı/Hp/Büyüye karşı dayanıklılık/Ateşe karşı dayanıklılık/5. efsunuda sölim pvpde olmayabilir ama bn çoğu pvpde var diye biliyorum/Kılıç savunması/
neden kılıç diyeceksiniz pvplerdede çoğu karakter savaşçı ve kılıç kullanıyor ama size kalmış
Silah:/kritik/çünkü suralar büyü kullanır kılıç değil büyülü silahsanız skilleriniz delici yapın/büyü hızı/zeka/çeviklik/çeviklik yaptık çünkü çeviklik statüde hedef alma şansını artırır silahımıza kritik eklemiştirk kritik olasılığını yükseltecek/5.efsun ise ne gelirse önemli deil
Kalkan:kalkan en önemli itemlerimizdendir gelecekler/yaşam enerjisi/ neden çünkü yaşam enerjisi savunmayı artırır savunma çeviklikiği artırır ve kritik olasılı daha çok gelir yukarıda sölemiştim/zeka/yarı insan/ diğerleri önemli deil
Ayakkabı:/Hp/Kritik/Savunma/Kritikle savunma birlikte olrsa size kimse bişi yapamaz
Kolye:/Hp üretimi/ neden çünkü adam size sersemletme vurdu bu arada adam size sürekli vuruyor ve can iniyor ama hp üretimi getidinizde can inmesi yüzde elli düşücek kolyeye savunmada getirin bıcak kılıç gibi ozaman sizi yatıramazlar
Küpe:/Yarı insan/Savunma/Cenetin gözü küpeyi öneririm kritik veriyor
Bilezik:/Yarı insan/Hp/Büyü savaunması/Ateşe karşı dayanıklılık/ Neden ateş çünkü bir sura ile vs attınızda atteş hayaleti işi bitiriyor skillerle
Kask:/Büyü savunması/Zehirlenme değişimi çünkü ninjala vs attınızda size zehirli buutu çaktında işlemiyor/Yarı insan/Ateş danıklığı
Benden bukadar umarım beğenmişinizdir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...