HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GoDSavioRU ÇALDILAR HİLEYİ BEN KULLANMADİM ADAM ID ŞİFRE İSTEDİ KİN KOYUCAM DEDİ WERDİM MSN BNM ÜSTÜME DEĞİLDİ ÇARA 1 AYDİR GİREMİOM O HİLEYİ BEN KULLANMADIM :ka24::ka24::ka24::ka24: ANLAMADAN ETMEDEN BANLAMAYİN
o senin sorunun arkadaşım vermeseydin id şifreni... bu devirde babana bile güvenmiceksin... geçmiş olsun gitti bidaha gelmez
ayrica yeni çarın ninja onun adıda GooDSavioR...dün pm atmıştım sana ,savaşçı çarın banlandımı diye sen evet demiştin neden banlandı falan sonra bikaç soru daha sordum sustun ondan sonra,çarının çalındığından falan bahsetmemiştin... böyle çarım çalındı o hileyi ben yapmadım gibisinden şeylerde banını açtıramazsın tekrar geçmiş olsun...
ayrica yeni çarın ninja onun adıda GooDSavioR...dün pm atmıştım sana ,savaşçı çarın banlandımı diye sen evet demiştin neden banlandı falan sonra bikaç soru daha sordum sustun ondan sonra,çarının çalındığından falan bahsetmemiştin... böyle çarım çalındı o hileyi ben yapmadım gibisinden şeylerde banını açtıramazsın tekrar geçmiş olsun...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)