Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bin savaşçı nerde çıkar ve ne düşer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ikons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 100
  • Görüntüleme Görüntüleme 144K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar çoğu kişi bilmiyo ama ben söyleyeyim dedim bin savaşçı çölde büyük haritanın
sağ en altında yılan vadisi ve örümcek zindanı var yılan vadisine giriyoruz ilk başları imha bölgesine bezer ilerledik ce yaratıklar çıkar ve dahada ilerde devler vadisi vardır veişte bin savaşçı buralarda çıkar 1 tane deil ben enson gittiğimde 3 4 tane vardı +rep:ka19:
arkadaŞlar bİn savaŞÇi kesceksenİz İlk Önce en aznindan 55 lwl olmalisiniz.baya gÜÇlÜ bİr slottur.eĞer bulmak İstersenİz hemen aÇiklayayim nerde olduĞunu.yilan vadİsİnde harİta yok.bu yÜzdenben bİr taktİk ÜretmİŞtİm.yilan vadİsİne gİrdİĞİmİz yerden saĞ taraftan denİz kenarina İnİyoruz ordan İlerlİyoruz.İkİ tane gİrİŞ geÇtİkten sonra 3. GİrİŞten sola dÖnÜyoruz bİ yokuŞ gÖreceksİnİz.ordan Çikin ÇÖl gİbİ bİyere Çikacaksiniz orasi devler vadİsİdİr.bİn savaŞÇi,yokedİcİ... Gİbİ 4. Sewİye slotlar ord Çikar... +rep ;)

defansı kaç adam a vuruo bunlar bnm defans 813 xD LeveL 82 :D
sdLongju server 1 leqxleq

aL iste binsavascı dan oyunun en degerlı ıtemlerı dusuo kocum

bin savaşçıdan sölediğiniz gibi bu itemler düşer ama birde sen bin savaşçıyı 65 lwl de kesersen bişi düşmez istediğin kardar kesde düşmez anca 72-73-74 lwlw lerde düşer benim bildiğim bu kadar hatta denedim gördüm ama kesmek biraz zahmet ister ve kesin düşmüyor yani 20 tane kes 2 tane fln düşer o da şanslıysan :D:D:DxD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri