Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bin savaşçı nerde çıkar ve ne düşer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ikons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 100
  • Görüntüleme Görüntüleme 144K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arklar bu arada bann yeme süresi 1 sene söliyim

67 lwlle gitmiştim yattım anında :D

agalar yılan vadisine gdiceksiniz once lanetli ayılar fln olacak, sonra dere tepe duz gidip bir uzuuuun bi dere bulcaksınız sol tarafa doğru bayaa bi gideceksiniz sonra orda yaratıklar cıkcak ve kucuk bi kanyon un arkasında "Devler Diyarı" olcak "Devler Vadisi"
deil (en azından ole yazıo ustunde) orda bi mal adam var okus gibi hayvanatların babası
(nerden baksanız sizin 2-3 katınız kadar) eğer elinizde +9 parti, yarı insan , su perisi , zehir fln yoksa ve +85 lv deilseniz hiç ugrasmayın kesemezsiniz bin savasçıyı.
Bu bin savaşçı vahsı uzman, vahsi okçu gibi biri deildir vahsi yuzbasıi azrail, kraliçe orumcek gibi bir "Boss" yani patron dur ve bnu kesmek çok zordur...

Hee unutmadan bunun için adam gibi 5-10 kisi lasımdır ve hepsinin donusumu p olmalıdır,
inanınki bu bin savaşçıyı kesmek, 5. katta ju-moıng anahtarını alıp 6, 7, 8, ve 9. kata çıkıp azrail indirmekten daha zor değildir... (acıkcası çok ugrastım ama indiremedim azraili
;) )

kesemessın bın savaşcının yanındaki dev kasablar dalıyo zaten 1 k 2 k çakıyo adama

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri