- Konular
- 83
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arklar bu arada bann yeme süresi 1 sene söliyim
- Konular
- 102
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
67 lwlle gitmiştim yattım anında 

- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
agalar yılan vadisine gdiceksiniz once lanetli ayılar fln olacak, sonra dere tepe duz gidip bir uzuuuun bi dere bulcaksınız sol tarafa doğru bayaa bi gideceksiniz sonra orda yaratıklar cıkcak ve kucuk bi kanyon un arkasında "Devler Diyarı" olcak "Devler Vadisi"
deil (en azından ole yazıo ustunde) orda bi mal adam var okus gibi hayvanatların babası
(nerden baksanız sizin 2-3 katınız kadar) eğer elinizde +9 parti, yarı insan , su perisi , zehir fln yoksa ve +85 lv deilseniz hiç ugrasmayın kesemezsiniz bin savasçıyı.
Bu bin savaşçı vahsı uzman, vahsi okçu gibi biri deildir vahsi yuzbasıi azrail, kraliçe orumcek gibi bir "Boss" yani patron dur ve bnu kesmek çok zordur...
deil (en azından ole yazıo ustunde) orda bi mal adam var okus gibi hayvanatların babası
(nerden baksanız sizin 2-3 katınız kadar) eğer elinizde +9 parti, yarı insan , su perisi , zehir fln yoksa ve +85 lv deilseniz hiç ugrasmayın kesemezsiniz bin savasçıyı.
Bu bin savaşçı vahsı uzman, vahsi okçu gibi biri deildir vahsi yuzbasıi azrail, kraliçe orumcek gibi bir "Boss" yani patron dur ve bnu kesmek çok zordur...
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hee unutmadan bunun için adam gibi 5-10 kisi lasımdır ve hepsinin donusumu p olmalıdır,
inanınki bu bin savaşçıyı kesmek, 5. katta ju-moıng anahtarını alıp 6, 7, 8, ve 9. kata çıkıp azrail indirmekten daha zor değildir... (acıkcası çok ugrastım ama indiremedim azraili
)
inanınki bu bin savaşçıyı kesmek, 5. katta ju-moıng anahtarını alıp 6, 7, 8, ve 9. kata çıkıp azrail indirmekten daha zor değildir... (acıkcası çok ugrastım ama indiremedim azraili
)Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)