farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Market Hakkında .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ausführen.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 861

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Admin bey ben 3 hafta mi 2 haftami ne önce yapmıştım bildirimi özenle saatini kaydettim ama tarihini katdetmemiştim o konuda tam emin değilim ama yinede kabul edilirmi ödeme bildirimini gönderdim..

işte kardesm dediğim gibi bende 1 ay önce felan yaptmbiLdirimi görünmemesinden korkuyorum xS tarih felan hiç emin değilim doğal olarak kmse htrLamaz :S

Admin bey ben 3 hafta mi 2 haftami ne önce yapmıştım bildirimi özenle saatini kaydettim ama tarihini katdetmemiştim o konuda tam emin değilim ama yinede kabul edilirmi ödeme bildirimini gönderdim..

eğer verdiğiniz bilgilerden ödemenizi bulabiliyorsak sorun yok fakat bulamıyorsak reddedilir :) o yüzden mümkün olduğunca fazla bilgi verin

Of ben hiç emin değiLim kesin Reddedilcekya . Cok fazla bilgi veremedm üzerinden çok zaman geçti of :s

ausführen.;2161448' Alıntı:
Of ben hiç emin değiLim kesin Reddedilcekya . Cok fazla bilgi veremedm üzerinden çok zaman geçti of :s

Ödeme yaptığın ticket dan bakabilirsin bilgilerine tekrardan. Ticket talep nosu ile?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri