mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bakar mısınız..?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tnydgr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 449

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bi sorum olacak konu açmak doğrumudur bilmiyorum ama soru için konu açmak yasaksa bi daha açmayacağımdan emin olabilirsiniz.

Soruma geçeyim =

hongkong hatası sadece packten mi kaynaklanır?- server kurdum hongkong hatası aldım nasıl düzeltebilirim?

Soru 2 =

Bide Dün server kuramadım diye sinirlendim virtual pcdeki hesabı remove ye tıklayarak sildim tamamen silinmişmidir yoksa hala pcde yer kaplıyor mudur?

Soru 3 =

Virtual pcdeki hesabı silince navigattakilerde silinmişmidir navigatla bi bağlantısı var mı ?(Navigat-Portmap Filan yani)

Şimdiden teşekkürler

İyi Forumlar..!

Son düzenleme:
Oyunu açarken alıyorsan evet packtan kaynaklanır :) soru sormak için tabi ki konu açablrsiniz.

Soru 2 =

Bide Dün server kuramadım diye sinirlendim virtual pcdeki hesabı remove ye tıklayarak sildim tamamen silinmişmidir yoksa hala pcde yer kaplıyor mudur?

Belgelerim e gel my virtual machine diye klasör var onu sil yer kaplamaz.

Soru 3 =

Virtual pcdeki hesabı silince navigattakilerde silinmişmidir navigatla bi bağlantısı var mı ?(Navigat-Portmap Filan yani)

navicattakiler silinmemştir,Navicattaki bilgileri silmek için kaytlı olan serveri ( navicattan açp ) silmeniz gerekmektedir.

Son düzenleme:
Cevaplar için Teşekkürler

Server kurmaya başlıyorum inşallah olumlu sonuç verir bu sefer, bu ilk serverim olacak bana şans dileyin :D

+ Easymetin 2 sanırım artık açılmıyor paralı olmuş doğru mu ?

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri