Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bi sorum olacak konu açmak doğrumudur bilmiyorum ama soru için konu açmak yasaksa bi daha açmayacağımdan emin olabilirsiniz.
Soruma geçeyim =
hongkong hatası sadece packten mi kaynaklanır?- server kurdum hongkong hatası aldım nasıl düzeltebilirim?
Soru 2 =
Bide Dün server kuramadım diye sinirlendim virtual pcdeki hesabı remove ye tıklayarak sildim tamamen silinmişmidir yoksa hala pcde yer kaplıyor mudur?
Soru 3 =
Virtual pcdeki hesabı silince navigattakilerde silinmişmidir navigatla bi bağlantısı var mı ?(Navigat-Portmap Filan yani)
Şimdiden teşekkürler
İyi Forumlar..!
Soruma geçeyim =
hongkong hatası sadece packten mi kaynaklanır?- server kurdum hongkong hatası aldım nasıl düzeltebilirim?
Soru 2 =
Bide Dün server kuramadım diye sinirlendim virtual pcdeki hesabı remove ye tıklayarak sildim tamamen silinmişmidir yoksa hala pcde yer kaplıyor mudur?
Soru 3 =
Virtual pcdeki hesabı silince navigattakilerde silinmişmidir navigatla bi bağlantısı var mı ?(Navigat-Portmap Filan yani)
Şimdiden teşekkürler
İyi Forumlar..!
Son düzenleme:

soru sormak için tabi ki konu açablrsiniz.