Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aynen katılıorum 1 aydır son caLışmaları yapıyoruz bugun açmayı planliyoruz qel onu bize sor 1.5 aydır bekliyorum ayıpdır . hiç deilse ticketle ilginelip itemlrei yolluyup ticket sistemini kapablrdiniz. bukadar kisi beklemezdi
ben adminime gaayet saygılı davranıyorum tmm adminim istedigim cevabı aldım obur arkadaslarımada sadece konu baslıgına bakmalarını soleyecegim konu kilitlenebilir saygılar IIPhoenixII
admin cvp yazdı işe fazla üstüne gitme haddini bil !
bana bak kimsenin kimseyi magdur etme hakkı yok.önce dene yap bitir sonra uygulamaya koy.iyi kötü işleyen bi düzen wardı. biz deneme tahtasımıyızzzz
bana bak kimsenin kimseyi magdur etme hakkı yok.önce dene yap bitir sonra uygulamaya koy.iyi kötü işleyen bi düzen wardı. biz deneme tahtasımıyızzzz
Katılıyorum İyi kötü isleen bi düzen alınan itemler vardı simdi artık isi demiyorm 1.5 aydır bekliorum acaip morılim bozuk admin paso oyalıyo Burda arkadaşımın dediği gibi kimsenin kimseyi mağdur etmeye hakkı yok burda parasıyla emekle bişi alınıyo . nese artık bisi demiyorm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...