berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Adminim lutfen sen ilgilenirmisin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IIPhoenixII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan benim actıgım konuya diceginiz cevabı biliyorum ama bi dusunun ! pazartesi dediniz olmadı en gec salı dediniz olmadı ve bugun hala yeni market yok !! duyurulardan takip ediniz diyorsunuz peki ne zaman biz zamanını istiyoruz sizden yorumları okudugmda pazartesi aksamıda bir yorum okudum salı gunu acılcak dediniz dün aksam okudum dediginiz laf su

biraz sabırlı olun 24 saat icinde aktif olacak diyorsunuz simdide duyurulara bakın diyorsunuz arkadaslar sozden felan bahsediyor ben gerci gormedim oyle bi yorum ama buragın dedigi yoruma baktım pazartesi aksamı

daha salı olmadı konu acmayın salı gunu gelmezse acarsınız dedi simdide millete laflar soyluyor birraz dusunun sorun warsa belirli bir zaman verin bu zamna acılcak diyip acılmayınca boyle konular acılması kacınılmaz olur lutfen su konuyu acıklıga kavusturun duyurulara bakıp konuyu kilitlemeyin rica ediyorum !!

Saygılar Adminim...!

diğer konuya cevap yazdım,
markette belli sorunlar çıktı hepsini hallettik, 2 adet banner hazırlanması gerekiyrodu. ctrl 1 tanesini yaptı birazdan 2. sinide atacak o da bitecek.
Tek sorun kaldı, itemleri ekelrken efsunlarda yanlışlık yapmışız onları düzelteceğiz. Bana yardım edecek arkadaşın gelmesini bekliyorum bu geceye kadar yetiştirmeye çalışacağız.

Zaten marketten ekran görüntüsü koyacağım 1 tane en kısa süre içinde.
Ama çok bişey kalmadı. Sorunlu bir market açmak istemiyoruz. TEspit ettiğimiz tüm sorunları çözdük en aızndan

krdesimmmm sabırlıyım ama gün soyluyorlar ve dedigim yorumlara iyi bak
dedikerine bakk sana bise demiyorum baska !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri