- Konular
- 8
- Online süresi
- 28m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaslar bildiginiz gibi 25 temmuz saat 00.3 sularında oyundan attı ve giremedi herkezin kafasında bu soru war siteye girdigimiz zaman sitenin eskisi gibi olmadıgını görüyoruz bende araştırdım ve türkçe olarak orada yazan şeyleri size göstermek istedim
aşağada yazan şeyler o sitenin şimdi alini ve anlamadıgımız cümleler biraz bende takıldım ama anlayan anlasın be nedeyim
Sunucu olarak devam eden saldırılarda suç unsuru, yasadışı erişim elemanları kaçak malların HATA fırça kullanarak, biz imzaladılar Bu hata nedeniyle vardır. Için güvenli, 4 büyük ilçeler ve test-tekrar tekrar - olması için istikrarlı bir platform sağlamak için ölçüm ayarları aşağıdaki gibidir: olduğunuz orijinal temel olarakDeneyim 20 kere, 10 kere şiddet oranı ile, serbest inci, satış öğeleri ek öğeler için sadece dönüştürme özellikleri, en büyük dönüşüm, nihai, ek ve bakımını sunucu maliyeti 5 taşlar bu fırsatı biz HATA tüm haritalar, lütfen tüm oyuncular tamir etmek arttı için daha iyi ve daha emin ve uzun vadeli olarakAna Sayfa test olduğu haberleri, Temmuz 20:00 GMT ve son sitesi güncellemeleri tavsiye almak için belli bir müşteri hizmetleri açık gece süresi 27 açılış tarihini taşıyan umuyoruz hizmet sağlamak için sunucu! Tüm koşulları için RMB tüm üst düzey oyuncular var tam tazminat! Ciddi varışBazı sorun sistem elemanları, bir kendini dışarı fare gübre-一锅粥umut istemiyorum! ! ! Umarım ki akılda diğer siteleri, servis profesyonel 24 saatlik uzun vadeli istikrar hizmetinizdeyiz inanmıyorum
aşağada yazan şeyler o sitenin şimdi alini ve anlamadıgımız cümleler biraz bende takıldım ama anlayan anlasın be nedeyim

Sunucu olarak devam eden saldırılarda suç unsuru, yasadışı erişim elemanları kaçak malların HATA fırça kullanarak, biz imzaladılar Bu hata nedeniyle vardır. Için güvenli, 4 büyük ilçeler ve test-tekrar tekrar - olması için istikrarlı bir platform sağlamak için ölçüm ayarları aşağıdaki gibidir: olduğunuz orijinal temel olarakDeneyim 20 kere, 10 kere şiddet oranı ile, serbest inci, satış öğeleri ek öğeler için sadece dönüştürme özellikleri, en büyük dönüşüm, nihai, ek ve bakımını sunucu maliyeti 5 taşlar bu fırsatı biz HATA tüm haritalar, lütfen tüm oyuncular tamir etmek arttı için daha iyi ve daha emin ve uzun vadeli olarakAna Sayfa test olduğu haberleri, Temmuz 20:00 GMT ve son sitesi güncellemeleri tavsiye almak için belli bir müşteri hizmetleri açık gece süresi 27 açılış tarihini taşıyan umuyoruz hizmet sağlamak için sunucu! Tüm koşulları için RMB tüm üst düzey oyuncular var tam tazminat! Ciddi varışBazı sorun sistem elemanları, bir kendini dışarı fare gübre-一锅粥umut istemiyorum! ! ! Umarım ki akılda diğer siteleri, servis profesyonel 24 saatlik uzun vadeli istikrar hizmetinizdeyiz inanmıyorum
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben bişey duymuştum 5 6 gün önce 06/08/2009 da lag sorunu gidicek ve marketlere taş ++5 gelicek bide bütün hesaplar silindi 3 çarımada aynı şey diyo ıd veya şifre yanlış diyor. Pff açılsın

- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yahu bosuna ne konu acıyorsunuz ??? oyun acık degıl ıste bılen de yok bosuna ugrasmayın bunu en ıyı oyun kurucuları bılır
butun cın pwpler kapandı zaten .
butun cın pwpler kapandı zaten .
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
gzl
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)