noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

longjuyt2 kapandımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rascal99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rascal99

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
28m 14s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 14 Gün
Başarım Puanı
61
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaslar bildiginiz gibi 25 temmuz saat 00.3 sularında oyundan attı ve giremedi herkezin kafasında bu soru war siteye girdigimiz zaman sitenin eskisi gibi olmadıgını görüyoruz bende araştırdım ve türkçe olarak orada yazan şeyleri size göstermek istedim

aşağada yazan şeyler o sitenin şimdi alini ve anlamadıgımız cümleler biraz bende takıldım ama anlayan anlasın be nedeyim :D

Sunucu olarak devam eden saldırılarda suç unsuru, yasadışı erişim elemanları kaçak malların HATA fırça kullanarak, biz imzaladılar Bu hata nedeniyle vardır. Için güvenli, 4 büyük ilçeler ve test-tekrar tekrar - olması için istikrarlı bir platform sağlamak için ölçüm ayarları aşağıdaki gibidir: olduğunuz orijinal temel olarakDeneyim 20 kere, 10 kere şiddet oranı ile, serbest inci, satış öğeleri ek öğeler için sadece dönüştürme özellikleri, en büyük dönüşüm, nihai, ek ve bakımını sunucu maliyeti 5 taşlar bu fırsatı biz HATA tüm haritalar, lütfen tüm oyuncular tamir etmek arttı için daha iyi ve daha emin ve uzun vadeli olarakAna Sayfa test olduğu haberleri, Temmuz 20:00 GMT ve son sitesi güncellemeleri tavsiye almak için belli bir müşteri hizmetleri açık gece süresi 27 açılış tarihini taşıyan umuyoruz hizmet sağlamak için sunucu! Tüm koşulları için RMB tüm üst düzey oyuncular var tam tazminat! Ciddi varışBazı sorun sistem elemanları, bir kendini dışarı fare gübre-一锅粥umut istemiyorum! ! ! Umarım ki akılda diğer siteleri, servis profesyonel 24 saatlik uzun vadeli istikrar hizmetinizdeyiz inanmıyorum

ben bişey duymuştum 5 6 gün önce 06/08/2009 da lag sorunu gidicek ve marketlere taş ++5 gelicek bide bütün hesaplar silindi 3 çarımada aynı şey diyo ıd veya şifre yanlış diyor. Pff açılsın:D:(

yahu bosuna ne konu acıyorsunuz ??? oyun acık degıl ıste bılen de yok bosuna ugrasmayın bunu en ıyı oyun kurucuları bılır
butun cın pwpler kapandı zaten .

yeni üyelik link ini bilen biri bu siteye koysun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri