xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yıldırım destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 325

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1214970.jpg

Arda Turan, aşırı seks nedeniyle sakatlandığı iddialarına sert yanıt vermiş, “Bir şerefsiz çıkıp bir şey söylüyor, başka bir şerefsiz alıp onu manşet yapıyor“ demişti. Galatasaray Kaptanı`nın bu sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Sarı-Kırmızılı yönetim ve taraftarlar, genç yıldıza sahip çıkarken, bir de sürpriz destek geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Arda`nın sözleri kaba olmamış. Bence hakedenler var. Gerçekten çok üzüldüm“ ifadesini kullandı...

Galatasaray Kaptanı Arda Turan`ın geçirdiği sakatlık çeşitli spekülasyonlara neden olmuş, önceki gün özel bir röportajda Arda olay yaratacak açıklamalarda bulunmuştu. “Birisi bir şerefsizlik yapıyor, bir başkası bu şerefsizliği manşetine taşıyor. Türkiye`de bazı şeylerden nefret ediyorum. Ülkede herkes doktor olmuş. Utanmadan kız arkadaşımla fotoğrafımı koymuşlar. Sanki bizim ailemiz yok“ sözleriyle tepkisini dile getiren yıldız oyuncuya, ezeli rakibi Fenerbahçe`nin Başkanı Aziz Yıldırım destek oldu.

‘Gerçekten çok üzüldüm`
Darüşşafaka Eğitim Kurumları`nı ziyaret eden Aziz Yıldırım, Arda`nın açıklamalarıyla ilgili kısa ve öz konuştu: Doğru şeyler söylemiş, çok haklı. Tenkit ayrı şey, ama çok fazla ağır şeyler yazılmış. Gerçekten çok üzüldüm. Ama Arda`nın söyledikleri şeyler gerçekten doğru... Bir gazetecinin, “Şerefsizler sözü ağır olmamış mı?“ sorusuna ise Aziz Yıldırım çarp​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri