Arda Turan, aşırı seks nedeniyle sakatlandığı iddialarına sert yanıt vermiş, “Bir şerefsiz çıkıp bir şey söylüyor, başka bir şerefsiz alıp onu manşet yapıyor“ demişti. Galatasaray Kaptanı`nın bu sözleri gündeme bomba gibi düştü.
Sarı-Kırmızılı yönetim ve taraftarlar, genç yıldıza sahip çıkarken, bir de sürpriz destek geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Arda`nın sözleri kaba olmamış. Bence hakedenler var. Gerçekten çok üzüldüm“ ifadesini kullandı...
Galatasaray Kaptanı Arda Turan`ın geçirdiği sakatlık çeşitli spekülasyonlara neden olmuş, önceki gün özel bir röportajda Arda olay yaratacak açıklamalarda bulunmuştu. “Birisi bir şerefsizlik yapıyor, bir başkası bu şerefsizliği manşetine taşıyor. Türkiye`de bazı şeylerden nefret ediyorum. Ülkede herkes doktor olmuş. Utanmadan kız arkadaşımla fotoğrafımı koymuşlar. Sanki bizim ailemiz yok“ sözleriyle tepkisini dile getiren yıldız oyuncuya, ezeli rakibi Fenerbahçe`nin Başkanı Aziz Yıldırım destek oldu.
‘Gerçekten çok üzüldüm`
Darüşşafaka Eğitim Kurumları`nı ziyaret eden Aziz Yıldırım, Arda`nın açıklamalarıyla ilgili kısa ve öz konuştu: Doğru şeyler söylemiş, çok haklı. Tenkit ayrı şey, ama çok fazla ağır şeyler yazılmış. Gerçekten çok üzüldüm. Ama Arda`nın söyledikleri şeyler gerçekten doğru... Bir gazetecinin, “Şerefsizler sözü ağır olmamış mı?“ sorusuna ise Aziz Yıldırım çarp
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)