Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Böyle Z8Games yöneticilerin ben !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 515515
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 516
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir çarım ban yedi Yeni birtane açtım ve Kastıgım Yere kadar Hiç hack kullan madım veya waller ve bi bakıyorum banned almışım Böyle yöneticilerin ben ta....

Bu konuyu açtığım için k.bkmayın sinirimi nereye dökceğimi bilemedim.. Tekrar özür dilerim

Bir çarım ban yedi Yeni birtane açtım ve Kastıgım Yere kadar Hiç hack kullan madım veya waller ve bi bakıyorum banned almışım Böyle yöneticilerin ben ta....

Bu konuyu açtığım için k.bkmayın sinirimi nereye dökceğimi bilemedim.. Tekrar özür dilerim

Açılır inşallah eskiden kullanmışmıydın hiç ? Belkide Auto-Ban ile yemişsindir.Çünkü xTrap ' la beraber kullanmaman gereken programla yemişsin belkide bir hata vardır.Çok eskiden report edilmişte olabilirsin.Glitch yapsanda 3 gün ban yersin !

Açılır inşallah eskiden kullanmışmıydın hiç ? Belkide Auto-Ban ile yemişsindir.Çünkü xTrap ' la beraber kullanmaman gereken programla yemişsin belkide bir hata vardır.Çok eskiden report edilmişte olabilirsin.Glitch yapsanda 3 gün ban yersin !

Daha önce GeceGunduz die bir çarımda kullandım başkada hic kullanmadım. İnceledim 19 unda açılacak İngilizce olarak hata yapıyorsunuz diğe mesaj attım ama inş. dediğin gibi açılır kardeşim,haksız yere banned yediğim için sinirlendim Kullanmış olsaydım haklılar derdim ama hiç kullanmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri