- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ban süresi ne onu söylemedin
- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
haksiz yere kac gün ban yedim bari bunu deyin
birde foruma liste yapin bu kişiler hatirlidir diyee onlarla ws atmasin kimse yada onlari kesmesinler hep kessin onlar hatirli insanalr yaa malüm video verir ban atirir
cevap bekliyorum
o video yu tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar izlemeni tavsiye ediyorm kimsenin babasının oglu yok burda kimseye ayrımcılık yapılmıyor süresiz banlandın 4x den dolayı. yeterli kanıt videoda mevcut
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ya neyi izlicem ben elimdeki carimi bilmiyormuyum bende hile varmi yokmu bilmiyormuyum sana idlerimi verim pc me gir bak hile ile alakali bir sey bula bilcen mi eger bulursan saan cam acacam ve o camda senin karsinda kendimi vururum valahide vururm bilahide vururum
- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
güzel kardeşim videoda ne lag var ne bişi serbestteki tek kişide sensn o karaktere başka kimse vurmuyor. ard arda kaç kere damage gelmiş allah için.
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ve o alacaginiz benim itemlerim haram zikim olsun size o emeklerim inşallah en sevdiginiz ailenizden cikar acisi ve ben gelirim aklınıza onca emegimi caldiniz onca emegimi gasp ettiniz ALLAH inizdan bulun size hakkimi helal etmiyuorum bu yanlisi kim yaptiysa ve benim hakkimi kim gasp ettiy se allah belasini versin en sevdigi kişinin ölüsünü görsün
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...