HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hakket bi kere 4x yaptım![]()
Nasıl 4x ? 4 Kill mi ?
Nasıl 4x ? 4 Kill mi ?
heh
4x mt2'de kullanılan hile hande karıştırmış heralde

Her oyun girdiğimden N**b sözünü duymaktan bıktım diyebilirim report'da almıyorlar full oyun boyunca ya atmaya çalışıyorlar yada küfür. Benimde tavsiyem hile kullanmayın hile kullanınca oyunun zevki çıkmaz adamı görüyorsun duvarın içinden ne anlamı kaldıki ayrıca bazı türk arkadaşlarımızın odasında hile kullanıp onlardan annenize küfür yiyorsunuz hile kullanmamanızı birkere daha tavsiye ediyorum
![]()
Hile kullanmayıncada tek fark daha az kufur yiyosun ama yiyosun yani
bu oyunu hergun oynayıp ta kufur yemiyorum diyen birisi yalan soyler iyi oynarsan hack olursun kotu oynarsan ezik olursun ama kufuru yersin sonunda
NoT:Kullandıgınızı gorursem sovmekten asla cekinmem:l03:
Son düzenleme:
Ya Türk'ün girmediği bir oyun mu var.Dünyanın diğer ucundan yönetilen bir oyun olsun kesinlikle bir türk bulursunuz.Her işin suyunu çıkartmayı severiz(!)
Ayrıca H-i- kardeş biz Türkler hile yapmayı ne kadar çok seviyoruz , hileciyiz falan demişsin fakat bu doğru değil bence.Her meyve kasasında birkaç çürük çıkar.
bizim kasamızda birkaç tane sağlam çıkıyo kardeş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)