Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İşte Türkün Hacker'lığı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -H-i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Forumdan alıntıdır.
It could create a Turkish server for the 'Turkish'?
because look, 85% are hackers we can't kick him, make spam, as well throw you insult you, hack, bother, Turkish for create a server
Thanks for reading

Onlara Türk servere yapcak mısınız?
Çünkü onların %85'i hacker,onlar(yani biz:m08:)spam yapıyor,hack kullanıyor,both kullanıyor.Türklere server oluşturun.
Okuduğunuz için teşekkürler :)

Hacksiz oynayalım.

Son düzenleme:
ßyMesMes;2077169' Alıntı:
Adam doğru söylüyor.

Ben cross fire'da da metin2'de de hile yapmıyorum. Adımız çıkmış 9'a inmez 8'e :)

Her oyun girdiğimden N**b sözünü duymaktan bıktım diyebilirim report'da almıyorlar full oyun boyunca ya atmaya çalışıyorlar yada küfür ;). Benimde tavsiyem hile kullanmayın hile kullanınca oyunun zevki çıkmaz adamı görüyorsun duvarın içinden ne anlamı kaldıki ayrıca bazı türk arkadaşlarımızın odasında hile kullanıp onlardan annenize küfür yiyorsunuz hile kullanmamanızı birkere daha tavsiye ediyorum ;)

Ya Türk'ün girmediği bir oyun mu var.Dünyanın diğer ucundan yönetilen bir oyun olsun kesinlikle bir türk bulursunuz.Her işin suyunu çıkartmayı severiz(!)

Ayrıca H-i- kardeş biz Türkler hile yapmayı ne kadar çok seviyoruz , hileciyiz falan demişsin fakat bu doğru değil bence.Her meyve kasasında birkaç çürük çıkar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri