HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Bu Forumda En Rütbeli Kisi Admin ve En Zor İş Onların Fakat Üyelerini Geçtim En Azından Yönetim Üyeleriyle Biraz İlgilenmekde Onn İşi 2 Haftadır Bir Kategori İstiyorum Faaliyet Yok ÖM Atıyorum Cvp Yok D.Mod Odasındaki Konuya Yazacam Kategori Ben Yokken Açılır Accağım Konular Benden Önce Açılır Diye Korkuyorum Çünki Accağım Konular Rütbe Almam Yolunda Büyük Etki Olacaktır Adminim Biraz İlgilenirseniz Sevinirim Sonucunda Bu Forumu Açarken Bunların Bilincindeydiniz Lütfen Biraz İlgi...
Admin'imiz Yolladığımız Her Mesajı ve istekleri Dikkate Alıyor.Bundan Emin Olabilirsin. İstediğimiz Her Bölüm AÇılacak Diye Birşeyde Yok..
█►тαяχєѕ◄█;2058289' Alıntı:Admin'imiz Yolladığımız Her Mesajı ve istekleri Dikkate Alıyor.Bundan Emin Olabilirsin. İstediğimiz Her Bölüm AÇılacak Diye Birşeyde Yok..![]()
Aynen Oyle Admin'imiz Her mesaji Okuyor Hangisi uygunsa Dikkate alıyor

█►тαяχєѕ◄█;2058289' Alıntı:Admin'imiz Yolladığımız Her Mesajı ve istekleri Dikkate Alıyor.Bundan Emin Olabilirsin. İstediğimiz Her Bölüm AÇılacak Diye Birşeyde Yok..![]()
Bu resmdeki oynu oynamstm xD
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)