BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hİle dİyİnce avatar1230

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avatar1230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 488

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

--------------------------------------------------------------------------------

Bu SayFayı Google Translate Dil Çeviri Düzeltme Yapılmıştır...

Bu 9 hack için bir otomatik versiyonu Cheat Engine ile yapılabilir.
Clientside Sadece bunu görebilirsiniz =, değişiklik nesnenin özelliklerini üzerinde etkisi yoktur.

Doğrudan indirme:

Google Çeviri

Talimatlar:

Metin2-Çalıştır

Silahı ,Zırhı Seçiniz

Ve + sınıda Seçip Butona Basın

Dikkat:
Etkisi sadece istemci tarafı. Bu sadece başkalarının Silahını görmek anlamına gelir

Den 2 i Banjo to Hack MrCybuch wydaje pozwolenie na. ... Cheats Dobre +9 pkt Hack

+9 clientside hack.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

New VErsioni 01.07.2009
MEtin2Tr serverindan saygilar sevgiler

RESİMLER

+9 ASKERİ TIRMIK
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 166KB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 166KB ) Buraya Tıklayın

+9 BALTALI MIZRAK

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 164KB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 164KB ) Buraya Tıklayın

+9 Buzlu Uc

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 168KB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 168KB ) Buraya Tıklayın

+9 Savas Tırpanı

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 163KB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 163KB ) Buraya Tıklayın

Arkadaslar bu konuyu yapamayanlar için açtim aksama videolu seklinide koycam suan iste oldugum için sadece kılıc tarafini yaptim zirhi yapmaya firsat bulamadım

REP verip vermemek size kalmıs beyler ama kalıcı bir sey deil bu yaptigimiz silahlar ölünce geri gidiyor .de oldugu içindir kesin .tr sini bulur bulmaz sizlerle paylasacagim aksama videolu sekilde burdayim

Waffe yazan kisim silah kısmıdır üstteki ise zirh kısmı kalıcı deildir arkadaslar eger elinizde +6 dolunay vrsa misal dolunay 100-145 vuruyor buda aynı sekilde vurur aksama videolu sekilde göstrecem sizlere

RESİMLER BANA AİT AMA....

[████████]%100
Sєνqi
[████████]%100
Cєѕαяєт
[████████]%100
Kαя∂єşLiк
[████████]%100
Güç
[████████]%100
Kαяızмα
[████████]%100
Güvenilirlik
[████████]%100
Vatan Severlik
[████████]%100
Korku
[-------------]%0

Emege saygın Konuya ilgin olsun

BU LİNKE TIKLARSAN SEVİNİRİM HEM SEN KAZANIRSIN HEM BEN

TIKLA LÜTFEN RAP İSTEMEM SADECE TIKLA

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri