kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Point Blank TR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorkemgorkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

gorkemgorkem

Level 6
TM Üye
Konular
107
Reaksiyon Skoru
109
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
132
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

FPS tarzı oyun sevenlere...
Counter Strike çoğu insan bilir.Point blank ise counter yeni versiyonu olarak düşünülücek bir oyun.
Oyunda 2 tane takım var CT-Force ve Free Rebels.Bu iki taraf,dünyanın en büyük ekonomik sistemine sahip olan hayali Bankor Cumhuriyeti'ndeki iç savaşınşiddetlenmesiyle ve ekonomik düzenlemelerdendoğan sorunlarlar karşı karşıya gelirler.
Hikayesi kısaca böyle...
Counter Strike'ı andırmasın en bğyğk sebebi,hem silah ve ekipman seçiminin hem de iki farklı takıma ev sahipliği yapıyor olmasıdır.
Oyuna ilk başladığınızda öğretici modda oynamanız yaralı olucaktır.Oyunu öğrenmenizde büyük bi yardım sağlayacağını umuyorum.Oyun geçen günlerde tam sürüme geçti.Tam sürümü geçtiği için silahlar artık adet olrak alınıyor.Tam bilmiyorum ama her girdiğiniz maç başına 1 adet silahınız azalıyor.(Tavsiyem MP7 almanızdır).Her rütbe atladığınız zaman size oyun puan vericektir.Bu puanlar para olarak geçer.
Oyunda zevkli kılan bir yönüde görevler var.Örnek vererek açıklayayım:
Maça girdiğinizde skoru görmek için TAB tuşuna basarız.O zaman tablonunda altında görevler vardır onları yapmanız gerekir.Görevlerde sniper ile 3 kill veya tekli tabanca ile 1-2 kişi öldürmenizi ister.Böle değişik silah kullanmanızı isteyecektir.Bu yaptığınız görevlerden sorna size nişan ve bir miktar puan gelir.
Bu puanlar ile marketten silah vb. itemler alabilirsiniz.
Ben sitenin adresini vereyim:

Umarım beğenirsiniz!!!
+Rep pls :)

Eskiden paylaşılmış bir konu ise şimdiden çok özür dilerim

Son düzenleme:
birşey değil beğendiysen ne mutlu bana:)

Teşekkrler Indırmedım Ama Güzele benziyor ve Asla Csyi qeçemez ~ :D

Cs eskiden beri yer etmiş bir oyun o yüzdendir ama oynadıkça kanın ısınıyo:)
Denemeni tavsiye ederim...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri