- Konular
- 107
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 132
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
FPS tarzı oyun sevenlere...
Counter Strike çoğu insan bilir.Point blank ise counter yeni versiyonu olarak düşünülücek bir oyun.
Oyunda 2 tane takım var CT-Force ve Free Rebels.Bu iki taraf,dünyanın en büyük ekonomik sistemine sahip olan hayali Bankor Cumhuriyeti'ndeki iç savaşınşiddetlenmesiyle ve ekonomik düzenlemelerdendoğan sorunlarlar karşı karşıya gelirler.
Hikayesi kısaca böyle...
Counter Strike'ı andırmasın en bğyğk sebebi,hem silah ve ekipman seçiminin hem de iki farklı takıma ev sahipliği yapıyor olmasıdır.
Oyuna ilk başladığınızda öğretici modda oynamanız yaralı olucaktır.Oyunu öğrenmenizde büyük bi yardım sağlayacağını umuyorum.Oyun geçen günlerde tam sürüme geçti.Tam sürümü geçtiği için silahlar artık adet olrak alınıyor.Tam bilmiyorum ama her girdiğiniz maç başına 1 adet silahınız azalıyor.(Tavsiyem MP7 almanızdır).Her rütbe atladığınız zaman size oyun puan vericektir.Bu puanlar para olarak geçer.
Oyunda zevkli kılan bir yönüde görevler var.Örnek vererek açıklayayım:
Maça girdiğinizde skoru görmek için TAB tuşuna basarız.O zaman tablonunda altında görevler vardır onları yapmanız gerekir.Görevlerde sniper ile 3 kill veya tekli tabanca ile 1-2 kişi öldürmenizi ister.Böle değişik silah kullanmanızı isteyecektir.Bu yaptığınız görevlerden sorna size nişan ve bir miktar puan gelir.
Bu puanlar ile marketten silah vb. itemler alabilirsiniz.
Ben sitenin adresini vereyim:
Umarım beğenirsiniz!!!
+Rep pls
Eskiden paylaşılmış bir konu ise şimdiden çok özür dilerim
Counter Strike çoğu insan bilir.Point blank ise counter yeni versiyonu olarak düşünülücek bir oyun.
Oyunda 2 tane takım var CT-Force ve Free Rebels.Bu iki taraf,dünyanın en büyük ekonomik sistemine sahip olan hayali Bankor Cumhuriyeti'ndeki iç savaşınşiddetlenmesiyle ve ekonomik düzenlemelerdendoğan sorunlarlar karşı karşıya gelirler.
Hikayesi kısaca böyle...
Counter Strike'ı andırmasın en bğyğk sebebi,hem silah ve ekipman seçiminin hem de iki farklı takıma ev sahipliği yapıyor olmasıdır.
Oyuna ilk başladığınızda öğretici modda oynamanız yaralı olucaktır.Oyunu öğrenmenizde büyük bi yardım sağlayacağını umuyorum.Oyun geçen günlerde tam sürüme geçti.Tam sürümü geçtiği için silahlar artık adet olrak alınıyor.Tam bilmiyorum ama her girdiğiniz maç başına 1 adet silahınız azalıyor.(Tavsiyem MP7 almanızdır).Her rütbe atladığınız zaman size oyun puan vericektir.Bu puanlar para olarak geçer.
Oyunda zevkli kılan bir yönüde görevler var.Örnek vererek açıklayayım:
Maça girdiğinizde skoru görmek için TAB tuşuna basarız.O zaman tablonunda altında görevler vardır onları yapmanız gerekir.Görevlerde sniper ile 3 kill veya tekli tabanca ile 1-2 kişi öldürmenizi ister.Böle değişik silah kullanmanızı isteyecektir.Bu yaptığınız görevlerden sorna size nişan ve bir miktar puan gelir.
Bu puanlar ile marketten silah vb. itemler alabilirsiniz.
Ben sitenin adresini vereyim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Umarım beğenirsiniz!!!
+Rep pls

Eskiden paylaşılmış bir konu ise şimdiden çok özür dilerim
Son düzenleme:
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
saol 

- Konular
- 107
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 132
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
birşey değil beğendiysen ne mutlu bana

- Konular
- 280
- Reaksiyon Skoru
- 143
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- -48
- DevLira
- 0
Teşekkrler Indırmedım Ama Güzele benziyor ve Asla Csyi qeçemez ~ 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)