Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Yürekler Kenan Sofuoğlu için atacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 165

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yürekler Kenan Sofuoğlu için atacak!
Milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, bugün Fransa'da koşulacak olan yarışı ilk 6 sıra içerisinde tamamlarsa Dünya Supersport Şampiyonası'nda şampiyon olacak.

Yürekler Kenan Sofuoğlu için atacak! Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonu 'şampiyon' tamamlayabilmek için büyük bir avantajı elinde bulunduran milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, Fransa'nın Magny Cours pistinde koşulacak olan yarışı da kazanarak bir kez daha zirveye çıkmak istiyor.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda 13. ve sezonun yarışı bugün Fransa'nın Magny Cours pistinde koşulacak. TSİ 14.30'daki yarış öncesi genel klasmanda 243 puanla en yakın rakibi İrlandalı Eugene Laverty'ye 16 puan fark atarak, ilk sırada bulunan Kenan Sofuoğlu şampiyonluk için büyük bir avantaja sahip.

Mutlu sona ulaşması için ilk 6'ya girmesinin yeterli olacağının altını çizen Sofuoğlu, "Laverty ile birincilik yarışına girmeyeceğim. Amacım yarışı tamamlamak ve ilk 6 içinde kalmak" yorumunu yaptı.

Daha önce 2007 yılında dünya şampiyonluğu yaşayan Sofuoğlu, "Şampiyon olduğum sezon, bütün yarışlarda podyuma çıkmıştım. Bu sezon da geride kalan 12 yarışta yine podyumda yer aldım. 2007'de olduğu gibi aynı başarıyla şampiyonluğa ulaşmak istiyorum'' diye konuştu.

Sezonun son yarışı, bugün Fransa'nın Magny Cors Pisti'nde saat 14.30'da koşulacak. Sofuoğlu, halen 243 puanla genel klasmanda ilk sırada yer alırken en yakın rakibi İrlandalı Eugene Laverty ile aralarında 16 puan fark var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri