Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Char dizmek isteyenlere

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -H-i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Gördüğüm üzere herkes Sergeant leveli yapıp charı bırakmaktadır.Bunun sebebi Black Market oynayıp Best İtem kazanamamasıdır.Bunun için Black Market'i daha sonra oynamanız tavsiye edilir.Bence almanız gereken silahlar şunlardır.
1.AWM[Mutlaka]
2.Desert Eagle[Mutlaka]
3.M4a1[Gerekli]
4.Scar Light[M4a1 yerine olabilir]
Bunun yanında görev yaparak para kasabilirsiniz.Desert Eagle-Scope'yi çıkartabilir,GP ve Kupon kasabilirsiniz.ZP alcaksanız tavsiyem BM[Black Market].
Kupon çıkartırtırsanız boşuna harcamayın.MP5-ADW falan filan.
Alcaksanız bence M4a1-Custom veya Desert Eagle-Golden

Eğer bol ZP alırım diyecekler için;
1.Kriss Super
2.Desert Eagle-Scope
3.M4a1-Custom
4.GP'ye çevirip Desert Eagle-Camo
5.Başka silahlarda olabilir :m08:

Şu silahları kim istemez ki; :)

Desert Eagle-Scope;

Uploaded with
Desert Eagle-Camo

Uploaded with
Desert Eagle-Gold

Uploaded with
AK47-Golden

Uploaded with
M4a1-Custom

Uploaded with
Kriss Super V

Uploaded with

Zahmet olmassa + Rep verir misiniz ? :)

Son düzenleme:
Güzel Konu + rep ;) bugun zp aldim custom actim bisey cikmadi gelen gp ile D.e.c Actim 3.kutuda Cıktı :m08:

Güzel Konu + rep ;) bugun zp aldim custom actim bisey cikmadi gelen gp ile D.e.c Actim 3.kutuda Cıktı :m08:

İyi hayırlı olsun galiba yeni char açtın ?Bende önceden ZP aldım.10 Tane kutu aldım.İlk kutudan söyledim sonuncu kutuda Kriss çıkacak diye baktım çıktı.Ondan öncede eski charımda şimdi Thompson çıkacak demiştim.Hem Thompson hem Winchester çıkmıştı. :)Desert Eagle-Scope ve ya Desert Eagle-Camo mu deseler Camo'yu isterim.

İyi hayırlı olsun galiba yeni char açtın ?Bende önceden ZP aldım.10 Tane kutu aldım.İlk kutudan söyledim sonuncu kutuda Kriss çıkacak diye baktım çıktı.Ondan öncede eski charımda şimdi Thompson çıkacak demiştim.Hem Thompson hem Winchester çıkmıştı. :)Desert Eagle-Scope ve ya Desert Eagle-Camo mu deseler Camo'yu isterim.

Hayır , Geril Aldim Çalinan Carımı ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri