- Konular
- 972
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Crysis Single Player
Crysis Single Player oyunu ile müthiş grafiklere sahip Crysis oyununun, internet yada herhangi bir yerel bağlantıya ihtiyaç duymaksınız tek başınıza oynayabildiğiniz sürümüdür. Crysis oyununu artık bilmeyen görmeyen oynamayan kaldı mı bilmiyoruz ama bu oyunun grafik ve oyun kalitesi konusunda başarısı olduça göz dolduruyor. Crysis Single Player oyunun tanıtım sürümünü sitemizden indirebilir ve bu heyecana ortak oalbilirsiniz.
Oyunun resmi adı: Crysis Single Player
Crysis Single Player oyununun boyutu: 1.77GB
Crysis Single Player oyununun sürümü: Tanıtım sürümü
Ücret: Bedava, istenirse oyun üzerinden tam sürümü ücreti eklenerek full sürümü alınabilir.
Crysis Single Player oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:
ADSL: ~ dakika
Dial-up: ~ saat ~ dakika
Oyun indirme konusundaki tavsiyeler:
Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.
Crysis Single Player oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor?
Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0
Crysis Single Player oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?
Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde 2.57GB kadar boş alanınız olmalıdır.
Crysis Single Player oyunu ile müthiş grafiklere sahip Crysis oyununun, internet yada herhangi bir yerel bağlantıya ihtiyaç duymaksınız tek başınıza oynayabildiğiniz sürümüdür. Crysis oyununu artık bilmeyen görmeyen oynamayan kaldı mı bilmiyoruz ama bu oyunun grafik ve oyun kalitesi konusunda başarısı olduça göz dolduruyor. Crysis Single Player oyunun tanıtım sürümünü sitemizden indirebilir ve bu heyecana ortak oalbilirsiniz.
Oyunun resmi adı: Crysis Single Player
Crysis Single Player oyununun boyutu: 1.77GB
Crysis Single Player oyununun sürümü: Tanıtım sürümü
Ücret: Bedava, istenirse oyun üzerinden tam sürümü ücreti eklenerek full sürümü alınabilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Crysis Single Player oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:
ADSL: ~ dakika
Dial-up: ~ saat ~ dakika
Oyun indirme konusundaki tavsiyeler:
Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.
Crysis Single Player oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor?
Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0
Crysis Single Player oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?
Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde 2.57GB kadar boş alanınız olmalıdır.