onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

longjuyt Resetleniyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan torres_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yok o güvenlik kodunu geçmk çok kolay çince benzeyen harfleri ctrl+c ctrl+w yap yeter...
ben 3 rakamı yaptım ama son rakamda kaldım...

birde arkadaşlar zaten oyuna çok yükleniliyordu şimdi birimiz üyelik doldurur ben eğer ala bilirsem herkese üyelik alcam 50 tane felan.. foruma vercem eğer böyle bir düzenek olursa...

birde içiniz rahat olsun çarlara birşey olamz sadece ep olayi 1 milyon yerine 1milyon sınırlanır...

ben 1 milyon epi harcıyordum çıkınca yine 1 milyon oluyordu bu sayade hiç ep almıyordum ama şimdi ep alınacak olabilir....

sonuçta kar yapılması lazım oyunda...

Neyse çarlara büyük ihtimalle ellemezler yada çince olmayan siimler hariç ban yer :D

isminizi çi koysaydınız çince bir harf oluyor ben bir çara öyle yaptım dolu çar var eğer eski çarlar gitmesse hiçbir sorun yok...

aman biz türk değil miyiz yapamayacağımız şey yok bunuda kırarız elbette...

ben üye olunan yeri Sık kullanılanlara eklemiştim ve ordan qiriyorum ordan qirince qüvenlik kodu çıkmıo :D

amam o üyelik olmaz :D
ben simdi çok basit bir kırılacak kod buldum hemen onu kırıyım 1. yelik hazır en basit harf gelene kadar deneyin...

Bende Google Translate ile Translate Etmiştim. Ancak Güvenlik Kodu Gene Aynı Translate Ettiğim Adres ;

yha ben öLe aLdım merak etmeyin oyun açılsın eer bizim çarlar qiderse alıcam sizin İÇİNİZ RAHAT OLSUN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri