Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Kill For You | Tanıyamayanlar İçin*

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 217
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Tanımıyordum ama artık tanıyorum güzel konuydu normalde bu kadar okumayı sevmem ama seni merak ediyordum.İyi forumlar

Dostum şu satırları okudumda adamsın sen :) iyi birisin. tam kafadansın ahbab :)

-Sanal alemi çok ciddiye almam ve tam 3 senedir forumdayım suan fazla bi hırs yapmadım yani mesaj kasma v.s gibi günümün çoğu zaten realde yani günlük hayatta geçiyo hayatımın çogu . Ünlü veya tanınmış bi insan degilim eger beni çok abarttılarsa sana sadece onları sallamadıgımdandır , bazıları beni çok yüksekte görür ama daha hiç bişey görmediler bunlar sadece başları şimdilik emekliyorum yürümeye başladıgım zaman önümde kimse duramıcak. Kız isen eger kaliteli takılmaya bak , agır başlı ol zaten ilgimi büyük bi ihtimal çekersin , erkeksende adam gibi konuşucaksan yaz yag çekiceksen yazma
:)

- Lise üç bu sene ve lise hayatım daha devam ediyor anlıcagın yeterince olgunlaştıgımı düşünüyorum sakin benimle konuşurken geçmişini katma çünkü bi kapı açmak istiyosan digerini sonuna kadar kapıtıcaksın kendi sözüm ve bence çok haklıyım ..

- Hala okumaya devam ediyosan ilgini çekmiş demektir , neyse devam ediyim.. Hakkımda bilmen gereken çok şey yok aslında şunları söylesem yeter.. Göründügü kadar havalı bi insan degilim hatta hiç havalı degilim egolarımı tatmin edip başkalarını ezmek gibi bi çabam olmadı bana dokunmadıkları sürece sıcak kanlıyımdır , beni tanımadan sakın hakkımda yorum yapma , sana başkaları bu çocuk şöyle biri diye anlatmış olabilir ama beni benden iyi kimse tanıyamaz beni ,kulaktan dolma sözlerle kendi kafanda beni yargılama .. Hoş yargılasanda umrumda degilde sadece beni yanlış tanıma bide bulundugum ortama çabuk ayak uydururum , kolay kolay kimseyle ugraşmam ugraşırsamda peşini bırakmam ..

- Bide şu var kimse ANNEM gibi olamaz ona çok düşkünümdür..
Bu kadar yeter heralde bide bi kaç madde sıraladım onlarıda okuyup arkadaş istegi gönderebilirsiniz ve eger çok kabul etmemi istiyosanız mesaj atıp haber verebilirsiniz ..

- Sen sen ol atarlanıcaksan , egonu tatmin ediceksen beni ekleyip vaktimi çalma. Çoluk çocuk hiç eklemesin hiçbirinizle ugraşamam . Sakın ama sakın sanaldan kardeşim veya kanka ayagı yapma bana, yeterince var zaten etrafımda bide sen çıkma öz kardeşimden başka hiç kimseye yeterince güvenmem herkes menfaat peşinde .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri