- Konular
- 2,077
- Online süresi
- 6h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 2,992
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 386
- MmoLira
- -1,011
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamun Aleyküm;
Bu foruma uzun zamandan beri emek veren birisi olarak gerek iş gerek üniversite den dolayı vakit ayıramıyordum ancak tekrar geri dönmeye karar verdim
Öncelikle Kill For You kim diyenler için ; 2012 yılında yönetici iken yılın yöneticisi olan fakat foruma vakit ayıramayıp ayrılmak zorunda kalan biri diyelim
2 sene offline konumda kaldıktan sonra emek verdiğim için tekrar geri dönmeyi düşündüm , online oyunlarda problemi olan sorusu olan çekinmeden mesaj atabilir
İyi forumlar..
Bu foruma uzun zamandan beri emek veren birisi olarak gerek iş gerek üniversite den dolayı vakit ayıramıyordum ancak tekrar geri dönmeye karar verdim

Öncelikle Kill For You kim diyenler için ; 2012 yılında yönetici iken yılın yöneticisi olan fakat foruma vakit ayıramayıp ayrılmak zorunda kalan biri diyelim

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2 sene offline konumda kaldıktan sonra emek verdiğim için tekrar geri dönmeyi düşündüm , online oyunlarda problemi olan sorusu olan çekinmeden mesaj atabilir

İyi forumlar..
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
eyvallah sağolasın , ben geldim ama yönetimde baya bir değişiklik olmuş sende yönetici olmuşsun İNŞALLAH daha yüksek rütbelere yükselirsinÇok sevindim , örnek aldigim kisilerdensin
Daha ben yonetime girmeden yoneticiydin![]()
hosbulduk bu arada.
geri döndüm*
Hoşgeldin. Adminler rep pls
- Konular
- 319
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -13
- DevLira
- 0
Seni tanımak güzel 

- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Bu kaçıncı konun.. 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)