emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Server Açılacak Hemde 2 Saat Sonra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscarx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Serverin açılmasına 1.5 saatten az bir zaman kaldı link filan yok şu an serverle site aynı anda hizmete açılacak harbi-mt2@hotmail.com

Arkadaşlar Sunucumuz 2 Saat Sonra Herşeyi Hazır Bir Şekilde Açılacak 1.ye Editli +9 celik sözümüzü veriyoruz Şimdiden ilk 99 olana Uzmansa Gmlik Sözü Var Onun Haricinde Gm Alımı Olmayacak Forumda Moderatör Olanlardan foruma en çok sahip çıkan 1 ayın sonunda Oyunda Admin Olacak.

Sadece 2 Saat Sonra Serverimizi Açacağız Arkadaşlar 2 Saat Sonra Olacağını Söylememin Tek Sebebi Herkezden Önce Serverin 1.liğini alan Arkadaşımıza Gelecek GMlik Hediyesidir

Serveri Zor Yapmayı Düşünüyoruz Ama Heryerde Gördüğünüz Gibi Zor Olmayacak %500 Ex Drobuyla 3 güne 99 olabilirsiniz

Not:İlk 3 Hafta %500 Sonra 350 ye düşürelecektir

Oyuna Gireceklerin Dikkatine:Her Gece 12 de sunucuya Restart Atılacaktır.

Gelecek Arkadaşlara Sesleniyorum Hiçbirşekilde Haksızlığa uğratmayacağız Her türlü şikayetinizle ilgileneceğiz yalan yanlış konular açıp reklam yapan üyelerimizden sorumlu değiliz şu an [TL]Setth1nqS.

Serverimizin 2 Ortağı Var Ama Arkadaşım Nickini Ne Koyacağını Ayarlamadığı İçin Yapamıyoruz Servere Hertürlü Saldırıyı Hack Takımımla Engellerim Demedi Demeyin Sonra Ping Bombardımanına Tutulursunuz Serverimiz Hack Takımımız Tarafından Korumalıdır.

Servermsn:harbi-mt2@hotmail.com
Bizim msnlerimiz:ungamed_41@hotmail.com gs_ugur_1989@hotmail.com dur hepinize duyrulur.Bizden Habersiz Size İtem Satmaya Kalkışan Bir Admin Olursa Söylersiniz SSyi Verirsiniz O İtemleri Biz Size Bedava Veririz.;)

He Bu Arada Event saatleri

Pazartesi-Salı
17:00 Tanaka ardından ox
20:00 Boss ve Metin
23:00 Da Sunucu Kalabalık Olursa Ox Olabilir :)
Çarşamba-Perşembe-Cuma
13:30 Tanaka
16:00 Gm Bulma Eventi 1.ye +8 superisi 2 köylü Eventlerde +8 muharebe verilecektir
21:00 Metin eventimiz Vardır
Cumartesi-Pazar
14:00 Tanaka
16:00 ox eventi
20:00 Metin
23:00 Boss

Aslında Metin Eventlerinin Öğlen Yapılmamasının Nedeni Güçsüz Adamlar Metinlere Dalıyor ve Haliyle Çok Kişi Olduğu Zaman İtem Çıkmadığı İçin Metin Boş Çıkıyor.İtemlerin Çıkması İçin Böyle Bir Uygulama Yapacağız

2 Haftada Bir 100 lwllik Kaya Metni Atılacaktır (75-80-70 silahları düşmektedir)

Boss Eventlerine Gelelim ilk hafta 10 adet alevkral
Metin Eventleri İlk Hafta 8 adet 85 lwllik metin
Ox Eventi Kazanılana Kadar Devam Edecektir Ödül Playerin İstediği Küpe Kolye Ayakkabı Vs. Olabilir.(Tabi kurukuruya değil +9)

Evet Arkadaşlar Aklınızdaki Soruları Çözmüş Bulunmaktayım Kesinlikle Sizde Beğeneceksiniz Türkiyenin En İyi Pvpsi Olacağımıza İnanıyorum Sık Sık Oyunda Olup Dertlerinizle İlgileneceğiz.

İtem İstemek Yasak Değil Ama Cevap Vermiyoruz :)

Hilelere Karşı İzlediğimiz Politikamız İse Türkiyede Kimsede Yok
Kesinlikle Hesaplar Engellenmeyecektir.

4x Açanın Charı İlk Yakalanışında 60 lwle indirilecek
2. yakalanış 40
3. yakalanış 20
4 yakalanıs 1 dir.

Denemesi bedava her seferinde Dibe Batarlar Aklımızdan Çıkmazsınız
Listeyi Sık Sık Kontrol Edeceğiz.

Günün öğlen 1 den akşam 12 ye kadar olan kısmını %100 ihtimalle oyuna ayırıyorum yani benden demesi bu ilgiyi hiçbiryerde bulamazsınız

Bazı Serverlerde Gmlere Söylüyorsunuz Gm Hile Açıyorlar Diye Size Cevapları Ticket At Oluyor İşte Bizdeki Cevabı Bu Değil Nerde ? Diyoruz
Tamamiyle Yakalamaya Yoğunlaştık Hiçbirtürlü Kusur Bulamayacaksınız İtemlerden Şikayet Edebilecek Arkadaşlara Sesleniyorum O Zaman Hamachili Oynayın.

Asla Pişman Olmayacağınız Bir Keyfi Yaşamaya Varsanız Tekrar Söylüyorum;Msnimizi Ekleyin:Msnim:harbi-mt2@hotmail.com
ungamed_41@hotmail.com
gs_ugur_1989@hotmail.com

Son Derece Kaliteli Bir Pvp Pişman Olmazsınız Eklerseniz Ayrıntıları Msnden Görüşebiliriz.

Saygılar

Rep Verirseniz Sevinirim :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri