xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Server Açılacak Hemde 2 Saat Sonra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscarx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverin açılmasına 1.5 saatten az bir zaman kaldı link filan yok şu an serverle site aynı anda hizmete açılacak harbi-mt2@hotmail.com

Arkadaşlar Sunucumuz 2 Saat Sonra Herşeyi Hazır Bir Şekilde Açılacak 1.ye Editli +9 celik sözümüzü veriyoruz Şimdiden ilk 99 olana Uzmansa Gmlik Sözü Var Onun Haricinde Gm Alımı Olmayacak Forumda Moderatör Olanlardan foruma en çok sahip çıkan 1 ayın sonunda Oyunda Admin Olacak.

Sadece 2 Saat Sonra Serverimizi Açacağız Arkadaşlar 2 Saat Sonra Olacağını Söylememin Tek Sebebi Herkezden Önce Serverin 1.liğini alan Arkadaşımıza Gelecek GMlik Hediyesidir

Serveri Zor Yapmayı Düşünüyoruz Ama Heryerde Gördüğünüz Gibi Zor Olmayacak %500 Ex Drobuyla 3 güne 99 olabilirsiniz

Not:İlk 3 Hafta %500 Sonra 350 ye düşürelecektir

Oyuna Gireceklerin Dikkatine:Her Gece 12 de sunucuya Restart Atılacaktır.

Gelecek Arkadaşlara Sesleniyorum Hiçbirşekilde Haksızlığa uğratmayacağız Her türlü şikayetinizle ilgileneceğiz yalan yanlış konular açıp reklam yapan üyelerimizden sorumlu değiliz şu an [TL]Setth1nqS.

Serverimizin 2 Ortağı Var Ama Arkadaşım Nickini Ne Koyacağını Ayarlamadığı İçin Yapamıyoruz Servere Hertürlü Saldırıyı Hack Takımımla Engellerim Demedi Demeyin Sonra Ping Bombardımanına Tutulursunuz Serverimiz Hack Takımımız Tarafından Korumalıdır.

Servermsn:harbi-mt2@hotmail.com
Bizim msnlerimiz:ungamed_41@hotmail.com gs_ugur_1989@hotmail.com dur hepinize duyrulur.Bizden Habersiz Size İtem Satmaya Kalkışan Bir Admin Olursa Söylersiniz SSyi Verirsiniz O İtemleri Biz Size Bedava Veririz.;)

He Bu Arada Event saatleri

Pazartesi-Salı
17:00 Tanaka ardından ox
20:00 Boss ve Metin
23:00 Da Sunucu Kalabalık Olursa Ox Olabilir :)
Çarşamba-Perşembe-Cuma
13:30 Tanaka
16:00 Gm Bulma Eventi 1.ye +8 superisi 2 köylü Eventlerde +8 muharebe verilecektir
21:00 Metin eventimiz Vardır
Cumartesi-Pazar
14:00 Tanaka
16:00 ox eventi
20:00 Metin
23:00 Boss

Aslında Metin Eventlerinin Öğlen Yapılmamasının Nedeni Güçsüz Adamlar Metinlere Dalıyor ve Haliyle Çok Kişi Olduğu Zaman İtem Çıkmadığı İçin Metin Boş Çıkıyor.İtemlerin Çıkması İçin Böyle Bir Uygulama Yapacağız

2 Haftada Bir 100 lwllik Kaya Metni Atılacaktır (75-80-70 silahları düşmektedir)

Boss Eventlerine Gelelim ilk hafta 10 adet alevkral
Metin Eventleri İlk Hafta 8 adet 85 lwllik metin
Ox Eventi Kazanılana Kadar Devam Edecektir Ödül Playerin İstediği Küpe Kolye Ayakkabı Vs. Olabilir.(Tabi kurukuruya değil +9)

Evet Arkadaşlar Aklınızdaki Soruları Çözmüş Bulunmaktayım Kesinlikle Sizde Beğeneceksiniz Türkiyenin En İyi Pvpsi Olacağımıza İnanıyorum Sık Sık Oyunda Olup Dertlerinizle İlgileneceğiz.

İtem İstemek Yasak Değil Ama Cevap Vermiyoruz :)

Hilelere Karşı İzlediğimiz Politikamız İse Türkiyede Kimsede Yok
Kesinlikle Hesaplar Engellenmeyecektir.

4x Açanın Charı İlk Yakalanışında 60 lwle indirilecek
2. yakalanış 40
3. yakalanış 20
4 yakalanıs 1 dir.

Denemesi bedava her seferinde Dibe Batarlar Aklımızdan Çıkmazsınız
Listeyi Sık Sık Kontrol Edeceğiz.

Günün öğlen 1 den akşam 12 ye kadar olan kısmını %100 ihtimalle oyuna ayırıyorum yani benden demesi bu ilgiyi hiçbiryerde bulamazsınız

Bazı Serverlerde Gmlere Söylüyorsunuz Gm Hile Açıyorlar Diye Size Cevapları Ticket At Oluyor İşte Bizdeki Cevabı Bu Değil Nerde ? Diyoruz
Tamamiyle Yakalamaya Yoğunlaştık Hiçbirtürlü Kusur Bulamayacaksınız İtemlerden Şikayet Edebilecek Arkadaşlara Sesleniyorum O Zaman Hamachili Oynayın.

Asla Pişman Olmayacağınız Bir Keyfi Yaşamaya Varsanız Tekrar Söylüyorum;Msnimizi Ekleyin:Msnim:harbi-mt2@hotmail.com
ungamed_41@hotmail.com
gs_ugur_1989@hotmail.com

Son Derece Kaliteli Bir Pvp Pişman Olmazsınız Eklerseniz Ayrıntıları Msnden Görüşebiliriz.

Saygılar

Rep Verirseniz Sevinirim :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri