Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Crossfire Speed Hack Süper Anlatım [By Kaplan63]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaplan63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 45K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar rütbem ezik die hiç üzülmeyin. ben internet cafeciyim ve gece sürekli farm yapıyorum. nasıl diceksiniz söyleyim.. bende 25 makina var ve bir oyunda en fazla 8-8 oyuncu oluyo.. farm yapılacak charı şifreli bir oda açıp sokuyorum.. karşısına da 8 tane farmlık charımı sokuyorum start game deyince 1-8 oluyor ve 100 kille ayalıyorum oyun 100 kill olunca 1100 exp geliyo ve ortalama 2 dk da oluyor bu işlem. oda şifreli olunca kimse de gelemiyor.. kendim char açıp bu şekilde char satıyorum yüksk rütbelerde.. isteyene de charını exp kasıp veriyorum.. saatte ortalama 40-50 bin exp kasıyorum.fiatına gelince toplamda 9 makine açılıyor ve bir saati baz alırsak elektirik parası ve benim emeğim olarak makine başı 2,5 liradan 9 makine 22,5 lira eder.. kısacası 40-50 bin exp size 22,5 liraya gelicek. ya postane yada banka havalesiyle para yatırıldığı taktirde msn adresime dekontun veya makbuzun kodunu ıd ve şifrenizi göndericeksiniz ben paranın yattığını online olarak takip ediceğim ve telefon numaramıda vericeğim..

charınızın çalınacağını düşünenlere her türlü garantimi veririm.. güvenen kişiler eklesin.. isteyene günlük 300bin exp kastığım resimleride atabilirim.. sonucda bizde bu işlerden ekmek yiyoruz lütfen eğeme saygı.

msn adresim: angelmen_5@hotmail.c o m

ekledikten sonra her türlü görüşürüz exp kastırmaya karar verenlere telefon numaramıda vericeğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri