B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crossfire Speed Hack Süper Anlatım [By Kaplan63]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaplan63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 45K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaplan63

Level 9
TM Üye
Konular
224
Reaksiyon Skoru
71
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Şimdi Size Süper Bir Hack Sunacağım.. Daha Once Oyunda Gormussunuzdur Çok Hızlı Gidenleri Onlar VIP uye deil Hacktır Arkadaşlar Şimdi Paylaşacağım..

CheatEngine:

ByPass[XTRAP Hatası Icın]:

Anlatım;

Arkadaşlar Programları Indırtıkten Sonra ByPass Crossfire Klasorunun Icıne Atıyoruz..Ondan Sonra ByPass Dan Oyuna Giriş Yapıyoruz Gelen Yazıya Tamam Diyip Oyuna Giriyoruz ID Şifre Yazıp Giriş Yaptıktan Sonra Server Listesinin Orda Bekliyoruz Oyunu Aşağı Alıp CheatEngine Programını Açıyoruz Ustte Yanan Sonen Bilsiyarin Üstüne Tikliyoruz Ve Menü Geliyor Ordan Crossfire.exe Seçip Open Diyoruz Yan Tarafta Küçük 2 Tane Kutucuklar Var Undanromizer Ve EnableSpeedHack İlk Önce Üsttekine Tikliyoruz Onumuze Gelen Yazıya Yes Diyip Devam Ediyoruz Sonra Alttaki Kutucka Tikliyoruz Ve Hız Ayarları Geliyor Orası 1,0 Olması Gerekiyor Siz 2,0 Yapıp Apply Diyin Sonra Tekrar Oyuna Girin Hack Aktif Olucaktır Sonra Oynayabilirsiniz

Rar Pass:turkmmo.com

Umarım Yardımcı Olmuşumdur Anlamayan Arkadaşalr Olursa Daha Daha Detaylı Anlatmaya Hazırım Teşekkürler:005::005:

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Uploaded with Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Buyrun kanıt bak oyuna bypass dan girdim ıd sifre girdim server list de asagiya indrdim cheat engine actım crossfire.exe sectim fixt scan dedim Undanromizer tıkladım yes dedim EnableSpeedHack tıkyınca yukaridaki resim deki hatayı verdim cerbeross buyur kanıt. Ve konu acan ark. acıkla lütfen...
Alıntı Deildir Yapacak Arkadaşlar Sölesin Alıntı Yapıcağım Diye Lütfen ...

linkler bozuk?

Linkler Yenilendi Bu olaydan dolayı ozur dilerim xP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri