- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkdaşlar aynı seyi desdes tede yapmıslardı hac,i calıstıramayanlar yüklenio adama biraz anlıyıslı olun adam uqrasıp hack buluo ki altında bi sürü yorum tşkr calıstı die siz adama laf ediosunuz bunu adıo nankörlüktürrr r

- Konular
- 46
- Online süresi
- 4h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
sus len

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
aynen katılıyorum tamam adamlar işi basaramayınca oyuna giremeyince sinirleniyorlar ama burda hack ı paylasanda suc yok adama etmedikleri küfür hakaret kalmamıs adama yüklenen pustlar cok iyisini biliyorlarsa kendileri basarsın adam hile paylasıyor tama cokda dogru bir sey degil ama sonucda bu secim istter indirir oynasın ister oynamassın ama kalkıpda adama beddua küfür etmek dogru deil yapılan yorumları okdum adamlar sadece istiyor istiyor tesekkür eden sayısı 4 bilemedi 5 kişi yav adam dogru calısan veya istediginiz seyi paylastıgında hersey güllük gülistanlık bi iş kötü gitsin edilmedik laf hakaret kalmıyor ayıp dır ya utanın bukadarda nankör cıkarcı egoist kendini düsünen bencil olunmaz ama win7 nin yerinde olsam bırakmazdım bu form u böle nankör itlerin inadına calısan hackları bulur videosunu koyar link vermez deli ederdim cıkarcı serefsizleri
- Konular
- 75
- Online süresi
- 1h 18m
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 133
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
Bu oyunu oynayacakalr adam gibi oynamıyor saten. Oyun bu bir şey olmaz !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...