kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Win 7 ye Teşekkürler!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Portekis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Portekis

Level 1
Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkdaşlar aynı seyi desdes tede yapmıslardı hac,i calıstıramayanlar yüklenio adama biraz anlıyıslı olun adam uqrasıp hack buluo ki altında bi sürü yorum tşkr calıstı die siz adama laf ediosunuz bunu adıo nankörlüktürrr r:mad::mad::mad::mad:

aynen katılıyorum tamam adamlar işi basaramayınca oyuna giremeyince sinirleniyorlar ama burda hack ı paylasanda suc yok adama etmedikleri küfür hakaret kalmamıs adama yüklenen pustlar cok iyisini biliyorlarsa kendileri basarsın adam hile paylasıyor tama cokda dogru bir sey degil ama sonucda bu secim istter indirir oynasın ister oynamassın ama kalkıpda adama beddua küfür etmek dogru deil yapılan yorumları okdum adamlar sadece istiyor istiyor tesekkür eden sayısı 4 bilemedi 5 kişi yav adam dogru calısan veya istediginiz seyi paylastıgında hersey güllük gülistanlık bi iş kötü gitsin edilmedik laf hakaret kalmıyor ayıp dır ya utanın bukadarda nankör cıkarcı egoist kendini düsünen bencil olunmaz ama win7 nin yerinde olsam bırakmazdım bu form u böle nankör itlerin inadına calısan hackları bulur videosunu koyar link vermez deli ederdim cıkarcı serefsizleri

Bu oyunu oynayacakalr adam gibi oynamıyor saten. Oyun bu bir şey olmaz !

aynen ya yazık cocuga oyle bi acımam geldiki simdi ( sus len i yanlış anlama ortama espiri katsın diye süyledim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri