Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Clooney, Yarı İtalyan Olmuş!

Masquareid

Level 6
TM Üye
Konular
405
Reaksiyon Skoru
21
Altın Konu
0
Başarım Puanı
130
TM Yaşı
16 Yıl 18 Gün
MmoLira
-1
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

idealleri ve ifadeleriyle ‘ermiş insan` izlenimi veren Clooney, artık bir özel yaşama sahip olmanın coşkusunu yaşıyor

Hollywood yıldızlarının çılgın hayranlarından, her an gözetleyen kameralardan sakınmak için yolları vardır. Sahte isimler, renkli pencereler kullanırlar ve bazen onların arasında kılık değiştirerek gezinirler. Ancak George Clooney şakayla karışık farklı bir yöntem geliştirmiş, Brad Pitt, Angelina Jolie ve çocuklarını italya Laglio`da Como Gölü kıyısındaki villasına davet ediyor. Bütün dikkati onlar çekiyor, Clooney de villasından huzur içinde dışarı sızabiliyor.
ingiliz The Sun gazetesine konuşan Clooney, Laglio veya diğer küçük köy ve kasabalarda arkadaşlarımla bir restoranda çevrede dolanan 50 fotoğrafçı olmadan takılmak benim için daha kolay. Oradaki yaşamım beni ünlü olmanın sirk gibi duruşundan uzaklaştırıyor ve bu benim için iyi yönde bir değişim“ diyor.
Clooney`nin yine de şikayetleri var: “Ne yazık ki şimdi Laglio biraz turist mekkesi haline geliyor ve artık biraz daha dikkatli olmalı ya da köyün girişinde durup turist broşürleri dağıtmalıyım.“
Peki ya Brangelina klanı: “Onlar hakkında endişelenmeme gerek yok. Ne zaman istersem bir sahne gösterisi düzenleyip Brad, Angie ve 15 çocuğunu davet edebilirim. Ardından tekneyle gölün karşı yakasına sızabilirim.“
Uzun süredir arkadaş olan Brad ve George, 2001`den itibaren birlikte üç ‘Ocean`s` filminde, ardından 2008`de ‘Burn After Reading`de rol aldı.
Şansa Clooney`nin yeni gösterime giren son filmi ‘The American-Centilmen` büyük ölçüde italya`da çekildi ve aktör yeni ülkesinden uzaklaşmak zorunda kalmadı.
Clooney`nin, adam kovmak için uçakla dünyanın dörtbir yanını dolaşan bir yöneticiyi canlandırdığı bir önceki filmi Oscar adayı ‘Up in the Air` ocak ayında gösterime girmişti. Oyuncu artık daha az filmde rol alıyor ve Avrupa`da daha sakin bir yaşamın tadını çıkarıyor.

işten aşka vakit kalmıyordu

Clooney, iş ahlakının özel yaşamını enkaza çevirdiğini de itiraf ediyor. 1993`te Oyuncu Talia Balsam`dan boşanmasının ardından bir daha evlenmedi. Bir yıldan uzun süredir güzel italyan TV sunucusu Elisabetta Canalis ile birlikte olan Clooney, “O dönem film projelerimde o kadar sıkı çalışıyordum ki, temelde özel yaşamımın nasıl geliştiğini pek de düşünmüyordum. Uzun süreli bir ilişkim olmadığı için bir aile veya çocuklar yetiştirmek konusunu pek de takmıyordum“ diyor. Beni çok olumlu ve beklenmedik şekilde değiştiren Laglio`daki bu villayı satın almak oldu. Tamamen yatırıma yönelik bir karardı. Belki birkaç haftayı orada tatil yaparak geçirebilirdim“ diyor.
Clooney şöyle devam ediyor: “Sonra italya`da yaşamın ne kadar güzel olduğunun farkına vardım. Sakinleşmeme gerçekten faydası oldu, artık o kadar da baskı altında hissetmiyorum. Çok üretken bir şekilde çalışabilirim ve dostluk etmeleri için arkadaşlarımı çağırabilirim.“

Darfur aklından çıkmıyor
Gümüşi saçlı yıldızın bir Oscar`ı, en iyi rollerden oluşan bir portföyü, şahane bir kız arkadaşı ve Como Gölü`nün kıyısında bir villası var. Ancak bir travma aktörün zihnini meşgul etmeyi sürdüyor, Sudan`ın Darfur bölgesinde süren soykırım.
Dört yıl önce Clooney ve gazeteci babası Nick, 300 binden fazla kişiyi öldüren iç savaşın korkunç etkilerini göstermek için Darfur`daki mülteci kamplarına gizlice kameralar soktular.
Kanlı çatışmaya ufukta bir son görünmüyor; buna karşın Sudan Devlet Başkanı Ömer el Beşir, soykırım düzenlemek iddiasıyla Uluslarası Ceza Mahkemesi tarafından suçlandı. Clooney, “Ünümü, yapabileceğim her yerde özellikle Birleşmiş Milletler adına ödünç vermekten onur duyarım. Ancak Darfur konusu hayatımın en büyük başarısızlığı. Diğer insanlarla dikkatlerin oradaki korkunç duruma odaklanmasını başardık. Ama hiçbir şey değişmedi. Bu çok sinir bozucu.“

Babasına çekmiş
49 yaşındaki Oyuncu Temmuz sonunda Haiti`de depremden sonra, 2005`te New Orleans`ı vuran Katrina kasırgasının ardından yaptığı çalışmalar, kurbanlara yaptığı yardımlar için bir insani yardım ödülü aldı. Clooney, önemli konular hakkında konuşma arzusunun kendisine 76 yaşındaki babasından miras kaldığını söylüyor: “Babam yaşamanın doğru bir yolu olduğunu ve yönetmenin doğru bir yolu olduğunu düşünür. Belirli konular hakkında aklındakileri söylemekten asla çekinmedi. işine mal olsa da hayatı daha da zorlaşsa da siyaseten çok açık sözlüydü. Ben de dürüstlük kavramının anlamını kavrayarak büyüdüm ve bunu babama borçluyum.“
Clooney, Anton Corbjin`in yönettiği son filmi ‘The American-Centilmen`de son işine hazırlanan bir suikastçıyı canlandırıyor. Bu, 1997 yapımı ‘Batman ve Robin`in ardından yüksek maliyetli gişe filmlerinden kaçınan Clooney için bir diğer orta bütçeli iş. Clooney, “Batman olmam ve serinin yanında kariyerimi de öldürdüğüme ilişkin ortalıkta çok fazla abartılı söylenti dolaşıyordu. Basit romantik komediler de yapmak istemiyorum. ‘Üç Kral`, ‘Out of Sight` gibi filmler yapmak istedim, çünkü bu tip filmlerin bir iz bırakma şansı var.“

Artık çok içmiyor
Clooney iş disiplini hakkında şunları aktarıyor: “Herkes gibi eğlenebilirim, ancak işimi ve Oyunu ayırma konusunda son derece disiplinliyim. Eskiden olduğu kadar çok içmiyorum, çünkü ertesi gün kendime gelmeye çalışmaya dayanamıyorum.“
Televizyon dizisi ER`den ayrılmasının ardından gelen başarısının en büyük nedeninin sıkı çalışma olduğunu söyleyen Clooney şansın da rol oynadığını inkar etmiyor. ve yıldızların kendilerini ‘yaratıcı dehalar` gibi görüp kandırmamaları gerektiğini de ekliyor.
Clooney, “Çevremde ünlü insanlarla büyüdüm. Yetiştiğim dünyada, Ohio Cincinnati`de, babam bir TV haber sunucusu olarak büyük bir yıldızdı, halam Rosemary Amerika`nın en popüler şarkıcılarından biriydi. Ancak 60`larda onun kariyerinin bitişinden de öğrendiklerim oldu. Hepsi şanstı. Genelde ünlü insanların sorunu, kendilerini birer deha zannetmeleri. Ünlü olursunuz ve ‘Tabi ki ünlü olmalıydım. Bunu hakettim` diye düşünürsünüz. Hayır öyle olmadı. Şanslıydın. Ben şanslıydım“ ifadelerini kullanıyor.

Yönetmen olacak
Clooney`nin ideali yönetmenlik: “Yönetmen olabilmek için son 10 yıldır izlediğim oldukça iyi bir planım var. Kendi projelerimi geliştiriyorum ve çalışmamı bir ileri seviyeye taşıyorum. Bugünlerde özel bir yaşamım bile var. Kimseyi hasta etmek istemiyorum ama işler benim için oldukça iyi gidiyor.“

Haberler.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri