- Konular
- 565
- Online süresi
- 25g 55987s
- Reaksiyon Skoru
- 1,259
- Altın Konu
- 54
- Başarım Puanı
- 264
- TM Yaşı
- 5 Yıl 15 Gün
- MmoLira
- 30,987
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Seslendirme sanatçısı Troy Baker, Naughty Dog'un yeni büyük projesi Intergalactic'te bir kez daha bir karakteri seslendireceğini doğruladı. ComicBook ile yaptığı röportajda Baker, stüdyo başkanı Neil Druckmann ile olan dinamik ilişkisi ve kariyer hedefleri hakkında konuştu.
Druckmann ile Yaratıcı Çatışmalar
Troy Baker, karakterlerinin yönü de dahil olmak üzere çeşitli konularda Druckmann ile sık sık tartıştığını ve bu durumun ilişkilerinin bir parçası olduğunu belirtti. Intergalactic'te birincil karakterden ziyade destekleyici bir karakter rolünü üstlenmesine rağmen, çatışmaların devam ettiğini söyledi:
- Baker'ın Açıklaması: "İki hafta önce de tartıştık. Neil ve ben her zaman yapacağız, bu bizim tarzımız. Birbirimizle zıtlaşmayı seviyoruz. Bir okuma provası yapıyorduk ve kelimenin tam anlamıyla, 'Şu an bana neden laf sokuyorsun? Sana bir soru soruyorum!' dedim. Ve herkes 'Annemizle babamız kavga ediyor, hala Disneyland'e gidecek miyiz?' gibi tepki veriyordu. Sorun yok. İyiyiz!"
Kariyerden Duyulan Memnuniyet ve Öğrenme Odaklılık
Baker, video oyunu endüstrisindeki kapsamlı kariyerinden duyduğu minnettarlığı dile getirdi ve artık herhangi bir "ödüle ihtiyacı olmadığını veya hak etmediğini" belirtti.
- Ödüllerden Çok Sürece Odaklanma: "Müthiş bir kariyere sahip oldum. Bu endüstri bana hiçbir şey borçlu değil. Ne yolculuktu ama. Artık daha fazlasını hak ettiğimi veya ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Ama artık keyif alıyorum, çünkü oyun geliştirme hakkında daha çok şey anlıyorum. Krediden çok süreci seviyorum. Geriye dönüp baktığımda 'Adamım, o kadar çok şey öğrendim ki' dediğim ve Yılın Oyunu adayı bile olmayan oyunlarım var. Ödülüm, paradan, övgüden veya hatta tanıdıklıktan daha geçici niteliklerdeydi. Bu yüzden, Intergalactic'teki hala çok önemli olduğunu düşündüğüm pozisyonumdan keyif alıyorum."
Gelecek Aspirasyonları: George Clooney Gibi Bir Kariyer
Baker, gelecekteki kariyer hedeflerini, başrollerden destekleyici karakterlere kadar inanılmaz derecede çeşitli rolleriyle tanınan usta oyuncu George Clooney'e benzetti:
- "George Clooney gibi olmak istiyorum. O Brother, Where Art Thou? ve Michael Clayton'ım olsun istiyorum, yönetmenlik işlerinden de bazıları. O sadece harika bir insan. Yaratabildiği şeyler ve Ocean's 11, Up in the Air veya The American gibi yapımlarda yer almaya devam etmesinin nedeni, insanların onunla çalışmak istemesi."
Intergalactic Hakkında
Intergalactic'in ne zaman piyasaya sürüleceğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Neil Druckmann daha önce bu PS5 özel oyununu, Naughty Dog'un bugüne kadar yaptığı "en iddialı", "en kapsamlı" ve "en pahalı" oyun olarak nitelendirmişti.
Troy Baker'ın birincil karakter yerine destekleyici bir rolü üstlenmesi, onun kariyer hedeflerine uygun, George Clooney tarzı çeşitli ve etkili rollere yönelme isteğinin bir göstergesi olarak yorumlanabilir.