noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Hamachi Pvp Süper İçeri Gir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ivedikkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 695
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ağlar = JeriMt2 JeriMt2-2 JeriMt2-3 JeriMt2-4 gibi 11 e kadar gider 10 var 11 yok.

mc = 5.31.170.100 ağ şifreleri = 123
üyelik = 5.31.170.106

süper bi sw gm ler istediğinizi yapar.

gelelim 2. konuya bu sw ye bir gm arıyorum böyle kullanıcı getirecek oyunculara adil davranacak konuya cevap yazın bakalım gm adayları :D

bu arada oyuna gelenler sarı bayrak olsun

Son düzenleme:
ağlar = JeriMt2 JeriMt2-2 JeriMt2-3 JeriMt2-4 gibi 11 e kadar gider 10 var 11 yok.

mc = 5.31.170.100
üyelik = 5.31.170.106

süper bi sw gm ler istediğinizi yapar.

gelelim 2. konuya bu sw ye bir gm arıyorum böyle kullanıcı getirecek oyunculara adil davranacak konuya cevap yazın bakalım gm adayları :D

gm arıyorum günde ne az nede çok orta seviyede online olsa yeter. çok ta online olabilir. oyunculara adil davranacak en önemlisi user ( oyuncu ) getirecek sw nin tanıtımını yapabilecek kişi olması sw yi ben kurdum daha yeni kurdum onun için sw yi tanıtcak oyuncu toplayacak birisi olmalı cevap yazın

burdan söyleyin msn falan eklemiyorum. ( bu arada şuan sw on ve gm [ben ] açığım) gelen gelsin gelene kahramanlık vercem ve 99 lwl vercem eğer item fln istersede veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri