- Konular
- 240
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bende Yeni Buldum Diğer Forumlarda Dolaşırken Oynadım Çok Güzel Bir Oyun Şu An Sanırsam 53 Kişi Falan Var Ancak Ben Mavi Bayrak Oldugum İçin Sadece Mavi Bayragı Sayabildim =) Serverde 95 Level im Ben En Yüksek 98 di 100 Levle Olana İstediği 5 İtem Verilecek O Yüzden Acele Edin Ama Beni Yada o 98 Leveli Geçebileceğinizi Sanmıyorum =) Şu An Bakımda Nedeni 120 Level Kılıçları Ve Yeni Binekleri Ekleyecekler 30dk ye Açılır Ama Bende Tam Bilmiyorum O Yüzden Sonradan Bana Patlamayın :m08: Özellikler Falan Sitede Var Server Beyler Harika Şaman Olun Bende 12 Tane Kurtuluş Yelpazesi Var Veririm İblis Yaparsınız
Serverde Mavi Taş Falan Satılıyor Birde Aslan Katleden Satılıyor Potlar Allahtan 0 Yan
Sonra Dadlu Kız Yazan Npc de 200 lü Kritik ve Delici Seyi Yesil Pot Mavi Pot Şebnemler ve Çin Fisegi Satılıyor Demirci +6 ya Kadar Yakmıyor ve İtem İstemiyor Sadece Para İstiyor +7 ye Gecirirken İteminiz Ne Olursa Olsun +6 Kesis Plakanız Var +7 e Gecirirken İnci İster
İsin Zor Kısmını Söylüyorum Npc Lerde Ne İstiridye Var Neden İnci Neden + Basma İtemi Bu Oyunda Düsürdügünüz Her Şeyi Satabiliyorsunuz =) Efsunlar 500k G Npc Si Var Ancak P Yi Siz Yapıyorsunuz Ruh Taşı 500k Droplar Yazıyor Sitesinde Hile Yapmanız İmkansız Diyebilirim Çünkü Her Bayrakta İllaki 2 Tane /inv Yazmıs Gm Ler Var Toplam Serverde 14 Gm Var Yiyosa Hile Yapın O Yüzden Serveri Çok Sevdim Ben
Bazıları Degisik Bir Nick Koyuyorlar Yere İtem Atıyorlar Ve Serveri Kirletiyolar Bunda Öle Bisi Olmaz Çünkü Yere İtem Attıgınızda Yada İtem Düstügünde 20 Saniyeniz Var 20 Saniye Gecince Bitti İtem Gider Haydi Bu Pvp yide Çökertinde Görüm Arkadaslar 2 Tane Güvenlikçi Gm Alınacakmıs Hacker Bilenleri Gm Yapacaklar ve Olası Saldırılarda Serverimizi Koruyacaklar =) Ben Su An Hacker Ögrenmeye Calısıyorum Gm ye Msn Adresiniz Ne Diye Sorarsanız Mutlaka Söyler Çekinmeyin
Simdide Linkler..!
Tıkla
Serverde Mavi Taş Falan Satılıyor Birde Aslan Katleden Satılıyor Potlar Allahtan 0 Yan
Sonra Dadlu Kız Yazan Npc de 200 lü Kritik ve Delici Seyi Yesil Pot Mavi Pot Şebnemler ve Çin Fisegi Satılıyor Demirci +6 ya Kadar Yakmıyor ve İtem İstemiyor Sadece Para İstiyor +7 ye Gecirirken İteminiz Ne Olursa Olsun +6 Kesis Plakanız Var +7 e Gecirirken İnci İster
İsin Zor Kısmını Söylüyorum Npc Lerde Ne İstiridye Var Neden İnci Neden + Basma İtemi Bu Oyunda Düsürdügünüz Her Şeyi Satabiliyorsunuz =) Efsunlar 500k G Npc Si Var Ancak P Yi Siz Yapıyorsunuz Ruh Taşı 500k Droplar Yazıyor Sitesinde Hile Yapmanız İmkansız Diyebilirim Çünkü Her Bayrakta İllaki 2 Tane /inv Yazmıs Gm Ler Var Toplam Serverde 14 Gm Var Yiyosa Hile Yapın O Yüzden Serveri Çok Sevdim Ben
Bazıları Degisik Bir Nick Koyuyorlar Yere İtem Atıyorlar Ve Serveri Kirletiyolar Bunda Öle Bisi Olmaz Çünkü Yere İtem Attıgınızda Yada İtem Düstügünde 20 Saniyeniz Var 20 Saniye Gecince Bitti İtem Gider Haydi Bu Pvp yide Çökertinde Görüm Arkadaslar 2 Tane Güvenlikçi Gm Alınacakmıs Hacker Bilenleri Gm Yapacaklar ve Olası Saldırılarda Serverimizi Koruyacaklar =) Ben Su An Hacker Ögrenmeye Calısıyorum Gm ye Msn Adresiniz Ne Diye Sorarsanız Mutlaka Söyler Çekinmeyin
Simdide Linkler..!Tıkla
- Konular
- 240
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Yorum Yazmayana Haram Olsun =)
- Konular
- 240
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Güncel Tutun =)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)