- Katılım
- 22 Eyl 2023
- Konular
- 124
- Mesajlar
- 297
- Online süresi
- 7g 44715s
- Reaksiyon Skoru
- 290
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 2 Yıl 7 Ay
- MmoLira
- 9,511
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Selamlar Turkmmo ailesi! Bugün sizi ARC Raiders’ın en yeni ve belki de en kafa karıştırıcı haritası olan Stella Montis’e götürüyorum. Lance'in bize verdiği ve bu haritadaki ilk ciddi sınavımız olan In My Image görevini nasıl tereyağından kıl çeker gibi bitirdiğimi anlatacağım. Görevimiz basit gibi görünüyor: 3 tane Android bulup içini yağmalamak. Ama işin içine girince durum biraz değişiyor!
Androidleri genellikle koridor köşelerinde, duvar diplerinde veya odaların ortasında yere serilmiş halde bulabilirsiniz. Mavi kapıdaki (Blue Gate) robotlara çok benziyorlar ama sadece bu haritadakiler yağmalanabiliyor.
Stratejik Hazırlık: Kaybetme Korkusuna Son!
Stella Montis haritası tam bir labirent gibi. Bu yüzden size en büyük tavsiyem; yanınıza en iyi silahlarınızı alıp riske girmeyin. Bu görevde sağ salim haritadan çıkmanız (extract) şart değil. Ben genellikle "Free Loadout" (Ücretsiz Ekipman) alıp giriyorum; böylece o dar koridorlarda pusuya düşersem moralim bozulmuyor. Sadece Android bulmaya odaklanın ve ölürseniz de dert etmeyin!
Androidleri Nerede Buldum? (İyi ve Kötü Haber)
Gelelim asıl meseleye. Burada size bir iyi, bir de kötü haberim var.Kötü haber: Bu Androidlerin yerleri her maçta değişiyor, yani sabit bir noktaları yok.İyi haber: Stella Montis’te bu robotlardan aslında bolca var, sadece gözünüzü dört açmanız lazım!Androidleri genellikle koridor köşelerinde, duvar diplerinde veya odaların ortasında yere serilmiş halde bulabilirsiniz. Mavi kapıdaki (Blue Gate) robotlara çok benziyorlar ama sadece bu haritadakiler yağmalanabiliyor.
Dikkat Etmeniz Gereken Püf Noktalar
Her gördüğünüz Android'in içini açamazsınız. Bazıları sadece dekorasyon amaçlı konulmuş. Yanına yaklaştığınızda üzerinde yağmalama simgesi çıkanları bulmanız gerekiyor. Benim izlediğim rota genellikle şu şekilde:- Köşeleri ve doğrudan görüş alanınızda olmayan kuytu yerleri mutlaka kontrol edin.
- Odalara girerken duvar kenarlarına dikkatlice bakın; bazen sanki uyuyormuş gibi duvara yaslanmış halde duruyorlar.
- Haritanın yeni korkulu rüyası olan Shredder düşmanlarına ve diğer oyunculara dikkat edin. Onlarla çatışmaya girmek yerine gizlice Androidleri toplayıp aradan sıyrılmak çok daha mantıklı.












