Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bazı Yasal Haklar...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufkunprenses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 92
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Baştan sona okumadımda konu icin tesekkürler ...

Ama forumun oyun yönetiminin belirledigi bir Ceza sistemi vardır Bunu sadece forum icin kabul ediyoruz ... Eger oyun yönetimi ceza sisteminde olmayan bir şeyi degerlendirip ilgili kisiyi cezalandırırsa Hiç bir mazareti olmadan Savcılıga verilebilir :D

Yukarıda belirtilmemiş olsa bile bazı durumalrda gmler ban insiyatiflerini kullanabilir. Yaptığınız etik dışı davranışlar sonucu bu kurallarda yazmıyor gibi savunmada bulunamazsınız.

şeklinde bir madde oyun kurallarında yer alıyor :)

Yukarıda belirtilmemiş olsa bile bazı durumalrda gmler ban insiyatiflerini kullanabilir. Yaptığınız etik dışı davranışlar sonucu bu kurallarda yazmıyor gibi savunmada bulunamazsınız.

şeklinde bir madde oyun kurallarında yer alıyor :)

Adminim birden geliyorsunuz savunmada bulunamazsınız insiyatiflerimizi kullanırız diyorsunuz madem yazın ki bilelim sonra diyeceksiniz buda vardı ama biz yazmadık buda ban sebebi isler bu hale döner ...

Adminim birden geliyorsunuz savunmada bulunamazsınız insiyatiflerimizi kullanırız diyorsunuz madem yazın ki bilelim sonra diyeceksiniz buda vardı ama biz yazmadık buda ban sebebi isler bu hale döner ...

Alakası yok keyfimizden ban atmayacağız elbette. Etik dışı her türlü davranış ceza alır.

Gün geliyor ben şunu dedim diyor adam. Yaptığı resmen hakaret ama kurallarda yazmıyor diyor.

Bunları tek tek kurallara yazamayız, zaten oyununu doğru dürüst oynayan bir adam ban yemez. oyunda Artniyetli olmadığınız sürece sorunsuz şekilde oynarsınız

Alakası yok keyfimizden ban atmayacağız elbette. Etik dışı her türlü davranış ceza alır.

Gün geliyor ben şunu dedim diyor adam. Yaptığı resmen hakaret ama kurallarda yazmıyor diyor.

Bunları tek tek kurallara yazamayız, zaten oyununu doğru dürüst oynayan bir adam ban yemez. oyunda Artniyetli olmadığınız sürece sorunsuz şekilde oynarsınız

Adminim harfiyen katılıyorum aslında cogu oyuncunun bu yasal hakları bilmesine gerek yok Oyunu ban yemeden oynaman icin 2 kural vardır ...

1. Hile kullanmıyacaksın
2. Başta ezo ezik vb kelimeler olmak üzere hiç bir hakaret kullanmıyacaksın...

Bunları yapmıyorum diyorsan zaten sıkıntı yok ...

:ka19:
kesinlikle katılıyorum adminim, ben bu yazdıklarınızın tümünü yaşadım
eğer içlerinde art niyet yerine sevgi yada iyilikler barındırsalar
herşey güllük gülistanlık olur diye biliyorum.

kurallara gelince çoğu çoçuk olduğu için kuralları çınıyo
çıneyınce ban yiyorlar ve foruma koşup neden ben ban yedim
gibisinde itraz ediyorlar
kimse sebepsiz yere banlanmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri