Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ii seyma o kdr emek wermis smdi kilitlemesnler dicek biseyn wrsa mesaj at yigen
Sayfa Sayfa Kavgalar Konuyu Ful Kavgalı Yorumlarla Doldurmussunuz Devam Ettigi Surece Konu Yoruma Kapatılıcakdır Alininde Dedigi Gibi Kavgalarinizi Tüm Genel Forumda Uyelerin Onunde Yonetimin Onunde Yapmayın Msn + Ozel Mesaj vs Gibi Yontemlerle Sorununuzu Halledin.!
Yorumuma Kavga Cıkartıcı Sekilde Cevap Vermeyin Bırakın Uyeler Konuya Diledigi Gibi Tesekkurlerini Veya Elestirilerini Sadece Ama Sadece Konu Hakkında Yorumlarını Yazsınlar..
Yorumuma Kavga Cıkartıcı Sekilde Cevap Vermeyin Bırakın Uyeler Konuya Diledigi Gibi Tesekkurlerini Veya Elestirilerini Sadece Ama Sadece Konu Hakkında Yorumlarını Yazsınlar..
Sayfa Sayfa Kavgalar Konuyu Ful Kavgalı Yorumlarla Doldurmussunuz Devam Ettigi Surece Konu Yoruma Kapatılıcakdır Alininde Dedigi Gibi Kavgalarinizi Tüm Genel Forumda Uyelerin Onunde Yonetimin Onunde Yapmayın Msn + Ozel Mesaj vs Gibi Yontemlerle Sorununuzu Halledin.!
Katılıyorum...
Bende Aynı Şeyi Söylüyorum 
Yorumlar Için Teşekkürler Iyi Veya Kötü

Yorumlar Için Teşekkürler Iyi Veya Kötü

Bende Aynı Şeyi Söylüyorum
Yorumlar Için Teşekkürler Iyi Veya Kötü![]()
Ricaa Ederim

:m08::m08:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)