Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
İsim:Ömer
Soyİsim:Buna Gerek Yok
Doğum Yeri:İstanbul :S
Bildiğiniz Kodlar:Npc kodlarının hepsi Bütün Boss ve Metinlerin Dropalrın Hepsi Bütün Karakterlerin Atların Dönüşüm Madencilik vs. hepsini biliyorum Bilmediklerim Zaten Pc de Kayıtlı Sorun Etme Sen
Metin2 İle Aranız Nasıl:yaklaşık 4 5 sene oldu sanırım ama m2 bıraktım artık pwp lerde oynuyorum
Neden Sizi Seçmeliyim:Sw nizde Size Yardımcı Olurum sw için en güzel şeyleri yaparım ve sw için adam toplıyabilirim Başka varda aklıma gelmiyor şimdilik
Kaç Kere GM Oldunuz:İsimlerini Vereyim GM oldugum sw lerin
Gazi mt2
Rüya mt2
Cix mt2
Ws Time
Full PkMt2
eNGREKmT2
TusunamiMt2
TombleMt2
AilencMt2
Tako mt2
CimsMt2
TakMt2
EventciMt2
Pazar53Mt2
PazaR53Mt2
Bukadar CVP Verirsen Sevinirim
Soyİsim:Buna Gerek Yok
Doğum Yeri:İstanbul :S
Bildiğiniz Kodlar:Npc kodlarının hepsi Bütün Boss ve Metinlerin Dropalrın Hepsi Bütün Karakterlerin Atların Dönüşüm Madencilik vs. hepsini biliyorum Bilmediklerim Zaten Pc de Kayıtlı Sorun Etme Sen

Metin2 İle Aranız Nasıl:yaklaşık 4 5 sene oldu sanırım ama m2 bıraktım artık pwp lerde oynuyorum
Neden Sizi Seçmeliyim:Sw nizde Size Yardımcı Olurum sw için en güzel şeyleri yaparım ve sw için adam toplıyabilirim Başka varda aklıma gelmiyor şimdilik

Kaç Kere GM Oldunuz:İsimlerini Vereyim GM oldugum sw lerin
Gazi mt2
Rüya mt2
Cix mt2
Ws Time
Full PkMt2
eNGREKmT2
TusunamiMt2
TombleMt2
AilencMt2
Tako mt2
CimsMt2
TakMt2
EventciMt2
Pazar53Mt2
PazaR53Mt2
Bukadar CVP Verirsen Sevinirim

Son düzenleme:
İsim: Emre
Soyİsim: Kara
Doğum Yeri: İstanbul
Bildiğiniz Kodlar: Tüm kodlar defterde ve programımda var.
Metin2 İle Aranız Nasıl: Tamı tamına 5 yıldır oynuyorum! Çok iyi bilirim. 5 yılın kazandırdığı birikimler ile profesönelleştim!
Neden Sizi Seçmeliyim: Arkadaşlar bana "Güven" der. Bu yeter mi
Çoğu kez insanlar kim haklıdır diye bana sorar. İleride de hakim olmayı düşünüyorum. 
Kaç Kere GM Oldunuz: Doğruyu yazacağım! Sadece 2 kere!
Soyİsim: Kara
Doğum Yeri: İstanbul
Bildiğiniz Kodlar: Tüm kodlar defterde ve programımda var.
Metin2 İle Aranız Nasıl: Tamı tamına 5 yıldır oynuyorum! Çok iyi bilirim. 5 yılın kazandırdığı birikimler ile profesönelleştim!
Neden Sizi Seçmeliyim: Arkadaşlar bana "Güven" der. Bu yeter mi
Çoğu kez insanlar kim haklıdır diye bana sorar. İleride de hakim olmayı düşünüyorum. 
Kaç Kere GM Oldunuz: Doğruyu yazacağım! Sadece 2 kere!

Son düzenleme:
5 yil vay be tr acilali kac sene oldu kİ :d
Metin2 TR oynamadım. TR'ye gelince başladım!
Alımlar Bitti Bana Özel Mesaj Yollayan gmsn1998 kazandı Küçük Çocuk Alcam Demiştim V e Bilgilide

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)