Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
İsim: ugur
Soyİsim: -
Doğum Yeri: İstanbul
Bildiğiniz Kodlar: Hepsi
Kod bankamda var 2009 TooL var
Metin2 İle Aranız Nasıl: süper
Neden Sizi Seçmeliyim: Herkes beni tanır
oyuncularla aram iyidir
Kaç Kere GM Oldunuz: 4 kere 2 TL 1 sgm 1 GM
Dier arkadaslara basarılar
Soyİsim: -
Doğum Yeri: İstanbul
Bildiğiniz Kodlar: Hepsi
Kod bankamda var 2009 TooL varMetin2 İle Aranız Nasıl: süper

Neden Sizi Seçmeliyim: Herkes beni tanır
oyuncularla aram iyidir Kaç Kere GM Oldunuz: 4 kere 2 TL 1 sgm 1 GM

Dier arkadaslara basarılar

İsim:tolgahan
Soyİsim:arslan
Doğum Yeri:manisa
Bildiğiniz Kodlar:3 yol savaşı açma item exp vb. eventlerin drobunu yüksetlme kapatma açma sayamıyacagım kadar item kodları perfect skil yapma level atlatma at verme kod ile at çağırma gorunur&gorunmez olma
Metin2 İle Aranız Nasıl:4 yıldır metin2 oynuyorum bu yüzden gayet tecrübeliyim
Neden Sizi Seçmeliyim:Bu size kalmıs birsey kararınıza sonuna kadar saygı duyacağım ama beni seçecmek isterseniz ben soyle biriyim : Dürüst Güvenilir olgun bir insanım ilk başta. Kurallar dısına asla cıkmam oyunda küfür & hile gibi durumları affetmem arkadaşım veya kardeşim olsa bile asla affetmeden gereğeni yaparım online süremde günde 4-5 saat görevime ayırabilrim bu 4-5 saat hafta sonu ise 10 -12 saat arası değişlir
)
Kaç Kere GM Oldunuz:6 kere gm oldum 3 SGM 1GA 2 kez de TL oldum basarılaırmdan dolayı TL ye kadar gittigim oldu kısacası herşeyi biliyorum boyle umuyorum saygılarımla..
Bildiğiniz Kodlar:3 yol savaşı açma item exp vb. eventlerin drobunu yüksetlme kapatma açma sayamıyacagım kadar item kodları perfect skil yapma level atlatma at verme kod ile at çağırma gorunur&gorunmez olma
Metin2 İle Aranız Nasıl:4 yıldır metin2 oynuyorum bu yüzden gayet tecrübeliyim
Neden Sizi Seçmeliyim:Bu size kalmıs birsey kararınıza sonuna kadar saygı duyacağım ama beni seçecmek isterseniz ben soyle biriyim : Dürüst Güvenilir olgun bir insanım ilk başta. Kurallar dısına asla cıkmam oyunda küfür & hile gibi durumları affetmem arkadaşım veya kardeşim olsa bile asla affetmeden gereğeni yaparım online süremde günde 4-5 saat görevime ayırabilrim bu 4-5 saat hafta sonu ise 10 -12 saat arası değişlir
)Kaç Kere GM Oldunuz:6 kere gm oldum 3 SGM 1GA 2 kez de TL oldum basarılaırmdan dolayı TL ye kadar gittigim oldu kısacası herşeyi biliyorum boyle umuyorum saygılarımla..