- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaşlar
1 Video Çekeyim Dedım Ama Videoyu İzlerken Cok Hızlı Olduğunu Gördüm İnterentten baktım bunu Windows media player 11 ile yavaşlatabılırmişiz
Ama 11 Yüklenmedı Size Down Verecem Siz Yavaş Modda İzlersiniz Arrtık
)
Eğer Video Çok Hızlıysa 1 Gün Beklerseniz 1 Gün Sonra Editlerken Video Çekecem Şimdilik Bununla İdare Ediniz ..
Videoyu Koymanı bekleyemeyız diyorsanız nasıl editleyeceğinizi anlatayım...
İlk Olarak Adobe Photoshop cs4 vea cs5 i indirin cs3 de olabılır
Zaten Kurduğunuzda O Marklar Photoshop Olarak Görünür herhangibirine girin Ve ne yapacaksanız yapın sonra farklı kaydett diyin ve .tga olarak kayıt edin[Tam Hatırlamıyor Tga olduğunu Deneyın siz
)
Cok Konustum Ben Simdi Linklere Geçelim
1 Video Çekeyim Dedım Ama Videoyu İzlerken Cok Hızlı Olduğunu Gördüm İnterentten baktım bunu Windows media player 11 ile yavaşlatabılırmişiz

Ama 11 Yüklenmedı Size Down Verecem Siz Yavaş Modda İzlersiniz Arrtık
)Eğer Video Çok Hızlıysa 1 Gün Beklerseniz 1 Gün Sonra Editlerken Video Çekecem Şimdilik Bununla İdare Ediniz ..
Videoyu Koymanı bekleyemeyız diyorsanız nasıl editleyeceğinizi anlatayım...
İlk Olarak Adobe Photoshop cs4 vea cs5 i indirin cs3 de olabılır
Zaten Kurduğunuzda O Marklar Photoshop Olarak Görünür herhangibirine girin Ve ne yapacaksanız yapın sonra farklı kaydett diyin ve .tga olarak kayıt edin[Tam Hatırlamıyor Tga olduğunu Deneyın siz
) Cok Konustum Ben Simdi Linklere Geçelim
Dosya 31 Mb İsteyen İndirir İstemeyen İndirmez 1 Gün Sonra 5 Mb Dosya İle Herseyi Anlatacam Zaten
DownLoad:
VirustotaL:31 Mb Baya Sürüyor BANA GÜVENMEYEN İNDİRMEZ ..
DownLoad:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirustotaL:31 Mb Baya Sürüyor BANA GÜVENMEYEN İNDİRMEZ ..