evet, sabahki gelen patchi yukluyemiyorum arkada$lar.. ftp'ye bağlanmıyor ve launcher'i actıgım zaman download.knightonlineworld.com hatası alıyorum..
patchleri manuel olarak indireyim bari dedim ama
son bir haftada internette acaip bir yava$lama ve sorunlar vardı? ttnet'ten kaynaklaniyor olabilir mi bu patch sorunu* ftp'yi gormemesine onnu baglıyorum: ) veya bu sorunu ba$ka ya$ayan var mi?
ayrıca patchleri ba$ka bir yerden manual olarak yukleyemez miyim? yuklenmiyor diye bir de oyunu sildik, yeniden kurduk adsffz 1505 - 1525 patch' aralıgındaki tum patchler lazim.
patchleri manuel olarak indireyim bari dedim ama
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
' adresinede bağlanmıyor. options bolumunden game versionu 1525 yaptım stard ve launcher acılıyor ama oyuna girerken different versiyon diyor ve patchleri yine yuklemiyor : )son bir haftada internette acaip bir yava$lama ve sorunlar vardı? ttnet'ten kaynaklaniyor olabilir mi bu patch sorunu* ftp'yi gormemesine onnu baglıyorum: ) veya bu sorunu ba$ka ya$ayan var mi?
ayrıca patchleri ba$ka bir yerden manual olarak yukleyemez miyim? yuklenmiyor diye bir de oyunu sildik, yeniden kurduk adsffz 1505 - 1525 patch' aralıgındaki tum patchler lazim.