- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler vps den ful bota koyarız gibisinden şeyler duyuyorum bizim pc kapalıykende bota koyabilir miyiz vps satın alsak? Vps bildiğim kadarıyla başka bir pcye para veriyoruz o çalıştırıyor. Hem güncel ibot sürümü olmaz o zaman. Bende ibot lisans var. sadece charımı full bota koyamıyorum gece ve okula giderken. Bir açıklarsanız bu vps olayını sevinirim.
Bir de şu ibottaki kayıtlı kalan isimleri nasıl sileceğiz? Çok fazla isim kayıtlı kaldıda
Bir de şu ibottaki kayıtlı kalan isimleri nasıl sileceğiz? Çok fazla isim kayıtlı kaldıda

- Konular
- 114
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vps nedir araştırman lazım oncelıkle senın pcn 7/24 acık kalmaz bu vps başka bir bilgisayardır 7/24 acık olur ve ucuzdur aylık kırası 10tl--25 tl arasındadır ve bir vpsye 5 tane hesap koyabilirsin
- Konular
- 411
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeşim vps sanal bilgisayardır ucuzada vardır pahalıyada 7/24 açıktır sen uzak masaüstü ile bağlanıp istediğini yaparsın
- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Uzak pc olduğunu biliyorum. Sadece tam olarak nasıl ayarlayacağız onu bilmiyordum.Vps nedir araştırman lazım oncelıkle senın pcn 7/24 acık kalmaz bu vps başka bir bilgisayardır 7/24 acık olur ve ucuzdur aylık kırası 10tl--25 tl arasındadır ve bir vpsye 5 tane hesap koyabilirsin
kardeşim vps sanal bilgisayardır ucuzada vardır pahalıyada 7/24 açıktır sen uzak masaüstü ile bağlanıp istediğini yaparsın
Teşekkürler cevaplarınız için.
Peki bu vps yi nasıl satın alacağım lütfen bir link verir misiniz. Ucuz pahalı ve orta düzeyde olanlardan. Şimdiden bunun içinde teşekkürler.
Ayrıca ben nasıl uzaktan kontrol edeceğim vps yi? Pazartesi salı günleri bota koymayacağım çünkü. Diğer günlerde bot versiyon güncelliyor filan. Benim lisanslı olduğu için sürekli güncellemem gerekli.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)