BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

# Çok Sağlam Çar [ 4DÖRTLÜK ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BenjamiN.F
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

char satilir

silahlarin felan cok guzelde kardes 600 tl degilde 500 veya biraz fazla yazsan kesin alici cikar

ben aliyorum 600 veremem 550 veriririm 50 lira yanina gelcem onun parasi bu çari epostasini gözümün onunde deiştirceksin bnden bu kadar kabul edersen

f4maus@turkmmo.com

ekle veya e-posta yolla

ßu Kadar Silahi Ne Yapiyorsunuz Anlamis Degilim Ama Tebrikler Güzel Car :D

®ammstéin;1896359' Alıntı:
char iyide bazıları zp almaya para bulamaz iken senin 600 lira demen çok mantıksız bence..ancak o charı almak için 15-20 yas arasi bir genc çalışırsa 3 ayda ancak alır,ki bunu yapacağına gitsin 150 liralik zp ceksin kalanıylan üstüne başına bişey alsın.daha iyi deilmi :s crossfire ye 600 lira para verdim hadii kapandı diyelim napıcak ? .. Arkadaşında dediği igbi crossfire charları zararına satılıyor .. Bu yüzden satmasa takas yapsa daha iyi :s 600 lira bu devirde az parami la :d

kesİnlİkle Öyle de adam neden takas yapsin kİ.. Elİne ne geÇecek takas yapip da.. Zaten olabİlecek bÜtÜn sİlahlar war Çarda.. Takas yapmak mantiksiz olur.. Bence satmak en mantiklisi ama 600 lİrayi mİllet ewİnİ geÇİndİrİyor.. Kİmse 600 lİra wermez.. Ha werİrler ama babasi mİlyarder olanlar werİr..

aynen öle ;) bize mi sordun gereksiz yere 1 tane fazladan isim değiştirme almşşn. :d 350k zp azmı . 150k Çeksen yetmiormudyu .:d 600 lira milletin maaşı .

ewet haklisin.. Ben bugÜn 10k zp alacaktim cafeden.. 20 tl yİ de İddaadan tutturmuŞtum ama okul aÇiliyor we cebİmde harÇliĞim kalsin dİye almadim.. Bence Çok gereksİz..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri